Papirmagasinet i en digital tid

Vi elsker den digitale verden, sociale medier og blogs. Sustain Daily startede netop, fordi vi savnede en digital platform, som kunne gøre vores hverdag lettere, samle alle retninger indenfor det bæredygtige og være en guide, man kunne have med i lommen.

Det virker til, at verden kun bliver mere og mere digital. De printede medier mister læsere, magasinerne går ned i oplag, det offentlige er blevet digitaliseret en sådan grad, at posten næsten er overflødiggjort. 

Så hvorfor dælen har vi kastet os ud i at lave et fysisk produkt lige netop nu?

Det har vi, fordi vi midt i denne digitale omstillingstid ser en modreaktion – folk søger langsomhed og fordybelse, og der er en fornyet interesse for at læse på papir, fordi det ikke indebærer at kigge på en skærm. Vi følger selv med på sidelinjen hos flere lækre papirmagasiner, der de sidste år har formået at skabe trofaste læsere og skønne produkter.

For papir kan noget, som en skærm (endnu) ikke kan. Når du bliver anbefalet at lægge skærme væk en time før sengetid, kan siderne i papirmagasinet stadig vendes. Det kan blive beskidt, tages med, holdes om og deles om.

Vi tror på, at vi med din hjælp kan skabe et magasin, som kan samle et lille fællesskab omkring sig. Alle os, der gerne vil mindes om, at det gode liv også er det bæredygtige liv.

Sustain Yearly er skabt, så der er ligevægt mellem konkrete guides og stof til eftertanke. Vi håber, at du vil sætte æselører i vores guides, skrive noter i siden på de mest inspirerende artikler og tage vores opskrifter med i køkkenet. De tænksomme artikler inviterer til en kop te, en togtur eller en eftermiddag under et træ.

Nu har vi brug for din hjælp. 

Sustain Yearly bliver kun trykt, hvis vi når i mål for crowdfundingen. Der er 18 dage tilbage. Så sørg for at sikre dig et eksemplar allerede nu. Hvis du har brug for mere viden, kan du tjekke videoen her, hvor vi svarer på alle mulige spørgsmål om magasinet.

Crowdfundingen lykkedes! Køb Sustain Yearly her.

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

2 Comments

  • Tillykke med at I kom i mål med crowdfundingen, sejt :-). Hvis man nu ikke nåede at være med, hvordan kan man så købe magasinet? Det vil vi nemlig gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *