The Slow Home Podcast

slow

The Slow Home Podcast

Kender du følelsen af at leve bæredygtigt uden at kunne identificere dig med de bevægelser, der er oppe i tiden – hvad enten det handler om minimalisme, slowfood eller zero waste?

I The Slow Home Podcast præsenterer australske Brooke McAlary en række inspirerende personer og deres historier om det bæredygtige liv –  uden at placere dem i kasser. Og hun giver sig god tid til at snakke med hendes gæster. For som hun siger, er vi nødt til at sætte farten ned for at overleve i en verden, hvor tingene går meget hurtigt.

Samtalerne kredser altid om gæsternes egne personlige beretninger, motivation og de valg, de har truffet for at leve på en bæredygtig måde. Brooke McAlary og hendes mand kommer dog også selv på banen, når de giver et indblik i deres hverdagsrytme og personlige udfordringer i livet.

Vi er nødt til at sætte farten ned for at overleve i en verden, hvor tingene går hurtigt

The Slow Home Podcast er fyldt med inspirerende råd og spændende fortællinger, der viser, at der er mange forskellige måder at leve et bæredygtigt liv. Og ét budskab går igen: Det handler ikke nødvendigvis om at skille sig af med mest muligt eller dyrke al sin mad selv, men om at inddrage de elementer af en langsom og simpel livsstil, der giver mening for dig selv. Det tror vi, at alle kan finde inspiration i – uanset om du bare sætter farten ned i ét minut eller opbygger et helt langsomt hjem.

  • Find The Slow Home Podcast på iTunes eller i din foretrukne podcast-app.

Psst… Hvis du har lyst til at høre endnu mere om, hvordan en langsom livsstil påvirker os, og hvorfor vi måske burde leve mere simpelt, kan vi anbefale ‘SlowYourHome.com’ som er Brookes blog.

Tekst af Sara Amos Pedersen, foto af Johanne Stenstrup.

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *