Bloggerne

Sustain Daily er både et webmagasin og et blognetværk. Hos bloggerne finder du den personlige vinkel på at leve et mere bæredygtigt liv. Vi er 12, som gør tingene på vores egen måde, men alle sammen ud fra de samme grundværdier.

jane fra project handmade
I 2014 besluttede Jane sig for at holde købestop. Hvis hun ville tilføje noget til garderoben, måtte hun sy og strikke selv. På instagram følger tusindvis af mennesker hendes projekt, som i 2016 er udvidet til, at genbrugsfund også er velkomne i garderoben. Der er garanti for inspiration til et anderledes og mere bæredygtigt forbrug, hvis du klikker dig ind på Project Handmade.
Mia mad
Mia blogger på Mia-mad og drømmer om at rejse til Bali og tage en yogalæreruddannelse. Hun skriver opskrifter til alle os, som ikke kan jonglere med grøntsager uden en manual, og hvis du vil instrueres af mesterkokken selv, kan du tage på et af hendes kurser i vegansk og vegetarisk madlavning!
emma
Emma blogger på Emma Slebsager, læser psykologi og bor på Nørrebro. Hun elsker  vegansk og vegetarisk mad, er træt af plastikemballage på sine økoæbler og tror på, at alle kan gøre en forskel. Hendes mission er at redde verden én hverdagsvane ad gangen – vil du være med?
johanne bedre mode
Johanne blogger på Bedre Mode, læser fashion management og cykler i skole. Hun tror på, at vi alle kan gøre en forskel, og synes at tencel er verdens bedste bæredygtige materiale. Lad hende være din personlige shopper, hvis du begiver dig ud i at købe mere bæredygtigt tøj.

Marianne er uddannet journalist, bor i Aarhus og er i færd med at få grønne fingre. På Bærmonster skriver hun om drømme, yoga, salater, rejser og alt derimellem – altid med en undertone af bæredygtighed og et ønske om balance.

christina neubert 3
Christina blogger om bæredygtig mode på Christina Neubert, arbejder til dagligt med sundhed og helse og bor i København. Hun synes, at bæredygtigt tøj bør være en selvfølge frem for noget særligt, og hendes blog er fyldt med gode alternativer til fast fashion og brug-og-smid-væk-møllen.
Katrine blogger på Annesdatter, bor i Aarhus og studerer nordisk og billedkunst. Hun lever et no poo-liv uden shampoo og hårprodukter, og så går hun og funderer over, hvordan man kan fryse store portioner suppe ned uden at bruge plastik.
Hazel fra kold aske
Kold Aske er fuld af vintagekjoler, hverdagstableauer og tanker om livet. Den er drevet af Hazel som er fra Sønderborg og halvt englænder. Hun forsøger hele tiden at leve en lille smule mere bæredygtigt – uden at gå på kompromis med alt det sjove.
Julie fra smaa forskelle
På Små Forskelle blogger Julie om de små valg og fravalg, som gør en forskel. At vælge kød fra og grøntsager til, at bruge en bedre shampoo, at kigge efter miljøcertifikater og gå på genbrugsjagt er blot nogle af de ting, Julie har kastet sig ud i. Hendes ærlige og åbne facon er afvæbnende og fuld af humor – og nå ja, så er hun lige blevet mor!
katja-cirkel
På Katjas blog Min Køkkenhave deler hun ud af sine erfaringer med at dyrke økologisk køkkenhave. Det giver anledning til både frustrationer over slimede dræbersnegle og lykke over at bringe høsten hjem. Følg med og få tips og tricks til din egen køkkenhave, om den er på friland eller i et par potter.
anne-anton-cirkel
Anne Anthon Andersen er selvstændig journalist, mor og besat af at få grøntsager til at gro. Hun deler sin families forsøg på at skabe et bæredygtigt familieliv på landet – både hvad angår forbrug, miljø og familierelationer. Det handler om at leve tæt på naturen, forbruge mindre, dyrke et enklere liv og blive delvist selvforsynende.
mo-andersen
Mo står bag den seje veganske madblog Grønnere. Hun øsker at gøre en forskel i verden og elsker at lade sig inspirere af andre fra alle verdens kroge. Når det ikke handler om mad, har hun hænderne dybt i plantejord, supermarkedernes skraldespande eller nussende i en kats pels.