Sustain Daily Influencers

Sustain Daily er både et webmagasin og et influencernetværk. Hos vores influencers finder du den personlige vinkel på at leve et mere bæredygtigt liv. Vi er mange, som gør tingene på vores egen måde, men alle sammen ud fra de samme grundværdier.

Hvis du gerne vil være Sustain Daily Influencer så se mere her eller skriv til Ditte på ditte@sustaindaily.dk

Bloggere

mo-andersen
Mo står bag den seje veganske madblog Grønnere. Hun øsker at gøre en forskel i verden og elsker at lade sig inspirere af andre fra alle verdens kroge. Når det ikke handler om mad, har hun hænderne dybt i plantejord, supermarkedernes skraldespande eller nussende i en kats pels.

Marianne er uddannet journalist, bor i Aarhus og er i færd med at få grønne fingre. På Bærmonster skriver hun om drømme, yoga, salater, rejser og alt derimellem – altid med en undertone af bæredygtighed og et ønske om balance.

johanne bedre mode
Johanne blogger på Bedre Mode, læser fashion management og cykler i skole. Hun tror på, at vi alle kan gøre en forskel, og synes at tencel er verdens bedste bæredygtige materiale. Lad hende være din personlige shopper, hvis du begiver dig ud i at købe mere bæredygtigt tøj.
emma
Emma blogger på Emma Slebsager, læser psykologi og bor på Nørrebro. Hun elsker  vegansk og vegetarisk mad, er træt af plastikemballage på sine økoæbler og tror på, at alle kan gøre en forskel. Hendes mission er at redde verden én hverdagsvane ad gangen – vil du være med?
Mia mad
Mia blogger på Mia-mad og drømmer om at rejse til Bali og tage en yogalæreruddannelse. Hun skriver opskrifter til alle os, som ikke kan jonglere med grøntsager uden en manual, og hvis du vil instrueres af mesterkokken selv, kan du tage på et af hendes kurser i vegansk og vegetarisk madlavning!
katja-cirkel
På Katjas blog Min Køkkenhave deler hun ud af sine erfaringer med at dyrke økologisk køkkenhave. Det giver anledning til både frustrationer over slimede dræbersnegle og lykke over at bringe høsten hjem. Følg med og få tips og tricks til din egen køkkenhave, om den er på friland eller i et par potter.
christina neubert 3
Christina blogger om bæredygtig mode på Christina Neubert, arbejder til dagligt med sundhed og helse og bor i København. Hun synes, at bæredygtigt tøj bør være en selvfølge frem for noget særligt, og hendes blog er fyldt med gode alternativer til fast fashion og brug-og-smid-væk-møllen.
Camilla blogger om et sundt og bæredygtigt liv på alle måder. Hun har et brændende ønske for at dele egne erfaringer med håbet om at motivere andre til at bringe mere glæde og bæredygtighed ind i deres liv. På hendes blog finder du emner som yoga, holistsisk livsstil og zero waste.
Sara Sophie blogger om alle de bæredygtige tiltage i hendes liv. Fra zero waste over vegansk mad er bloggen et indblik ind i den rejse Sara Sophie selv er på mod en grønnere hverdag. Hun ønsker at passe på verden og alle som lever i den, og med sit udgangspunkt i Aarhus udvidder hun vores forbindelse til det Jydske.
plantesmilet.dk holder Kirstine til og blogger om livet som økologisk kolonihaveejer i Ballerup. Men også om terrassen hjemme i Søborg, blandet med løst og fast om familieliv og bæredygtig husholdning. Hun har en forkærlighed for kompostering, giftfri sneglebekrigelse og at gøre et godt genbrugskup men føler sig fremmedgjort over for staudebede og forbrugersamfundet.
Hazel fra kold aske
Kold Aske er fuld af vintagekjoler, hverdagstableauer og tanker om livet. Den er drevet af Hazel som er fra Sønderborg og halvt englænder. Hun forsøger hele tiden at leve en lille smule mere bæredygtigt – uden at gå på kompromis med alt det sjove.

Instagrammers

Ditte deler sin hverdag på instagram under @vedvarende_hverdag. Her kan du følge hendes grønne hverdag der er fyldt med planter, genbrugsfund og andre fine ting. Dittes blik for detaljer inspirerer til at alle andre kan se det smukke i hverdagen. 

Hvis du gerne vil være Sustain Daily Influencer så se mere her eller skriv til Ditte på ditte@sustaindaily.dk

GemGem

GemGem