9 bud på en efterårsgåtur fra Sustain Daily Influencers

September måneds udfordring hos Sustain Daily er at gå en tur. Fordi efteråret er smukt og frisk luft er sundt – men også, fordi du bliver mere opmærksom på dine omgivelser, når du opholder dig i naturen og dit lokalmiljø.

Vi har inviteret Sustain Daily Influencers til at deltage i udfordringen, og det er blevet til et hyggeligt indblik i den danske sensommer. Hvis du synes om billederne, kan du give vores influencers lidt digital kærlighed ved at følge dem på Instagram eller Bloglovin’.

1) Gå på Svampetur

Hvis du er et madøre og elsker skoven, er det bare med at komme afsted og samle skovbundens guld. Mo fra Grønnere har været på svamepetur og giver os alle sammen 5 gode tips til en succesfuld svampejagt.

2) Tril rundt i de Københavnske parker

Vores co-founder og influencer Emma Slebsager er på barsel og triller rundt i de Københavnske parker. Det er en fantastisk måde at nyde efteråret, for de store parktræer er så smukke, når de skifter farve. I Emmas post på Instagram får du flere tips til gode steder med i købet.

 

3) Led efter æbler med Byhøst-appen

En af vores nyeste influencers, Anna fra Klimamusen, var på rov efter æbler. Og selvom hun ikke fik bid denne gang, kan du selv prøve at lede efter frugt med Byhøst-appen.

4) Tag på havevandring

For Katja handler det altid om køkkenhaven, og her er der stadig meget at hente på denne tid af året. Har du din egen køkkenhave? Så giv den lidt ekstra kærlighed i efteråret. Alle andre kan snuse rundt i et kolonihavekvarter og nyde de mange haver rundt omkring.

SEPTEMBER UDFORDRING Månedens udfordring hos @sustaindaily er at komme ud i efteråret og gå en tur. Det er selvfølgelig køkkenhaven, der er omdrejningspunktet for mig – også når det er efterår. Selvom jeg godt kan synes, det er vemodigt, når sommeren går på held, lyset ændrer sig og skyggerne blir lange, så elsker jeg også denne tid i køkkenhaven. Jeg har stadig kartofler i jorden, det er ræddiker på vej, jeg har taget frø og rosenkålene kan snart høstes. Hvordan bruger du naturen? Og hvad betyder den for dig? #haveliv #haveglæde #minkøkkenhave #køkkenhave #nyttehave #kolonihave #urbangarden #byhave #sustaindaily #øko #økologi #økologisk #bæredygtig #frajordtilbord #frahavetilmave

Et opslag delt af 🌱 Minkøkkenhave.dk 🌱 (@minkokkenhave) den

5) Bliv fascineret over skovens forandring

Selvom Ditte er en by-pige, har månedens udfordring ført hende ud i naturen, hvor hun har vist os magien ved at komme ud i en “rigtig” skov. Og heldigvis bor de fleste af os i cykelafstand til en flot en af slagsen.

6) Eller tag ud til stranden

I Danmark har vi ikke bare smukke skove, men også de mest idylliske strande. Og en tur langs kysten kan virkelig være godt for både hoved, krop og sjæl. Sara Sophie var afsted med en glad strandløve og minder os alle om, hvad stranden kan.

Christina Neubert viser også hvor skøn en strandtur kan være.

 

7) Oplev byen på en anden måde

Kirstine fra Plantesmilet havde en skøn søndag på Nørrebrogade, hvor der holdes bilfri søndag en gang om året. Selvom der går et år til næste spadseretur på Københavns gader, kan en gå-tur i byen stadig anbefales.

8) Leg turist hvorend du er

Hazel har været på skønne Bornholm, og taget sit kamera med. Men selvom du ikke er på ferie, kan netop en gå-tur med kameraet i hånden være en skøn måde at opleve efteråret. Du får ofte set ting på nye måder, fordi du leder efter skønne motiver at få med hjem.

9) Husk at enhver tur i naturen er nydelse

Camilla Tromborg minder os om, at enhver gå-tur er ren nydelse; bare det at komme ud i naturen er smukt. Og hvis du er lige så sej som hende, så samler du lige lidt skrald med på vejen. Camilla er nemlig også initiativtager til et lille projekt kaldet Clean Up Copenhagen.


Har du selv fået lyst til at gå? Med oktober måned venter der en ny udfordring, men du kan altid dele dine oplevelser med både nye og tidligere udfordringer under #sustaindaily. Vi elsker at følge med i jeres grønne eventyr.

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *