Bliv en del af holdet – og skab bæredygtig inspiration med os!

På Sustain Daily-redaktionen arbejder vi hårdt for at inspirere til en bæredygtig livsstil – på den lækreste, nemmeste og mest relevante måde. Vi mener, at den bæredygtige formidling skal leve op til alt andet indhold, du ser på nettet: Derfor arbejder vi både med tekst, foto, film og lyd.

Jeg synes det er super fedt at have et forum, hvor jeg kan komme med en masse idéer og tanker, og så er der nogle seje og kloge damer, der hjælper mig med at gøre idéen endnu bedre eller finde den rigtige vinkel

Anne, frivillig redaktør på webmagasinet.

Siden oktober 2016 har redaktionen bestået af et lille hold af seje skribenter, og nu er vi klar til at lukke flere ind, så lækker bæredygtig inspiration kan nå endnu længere ud. Vil du være med?

Er det dig der skal med på holdet?

Du har:

  • Et hjerte, der banker for bæredygtig formidling og events.
  • En skarp pen, et kameraøje, kreative evner eller flair for film.
  • Dit eget udstyr.
  • Idéer til indhold og konstruktiv kritik til andres idéer.
  • Lyst til at indgå i et fællesskab med andre frivillige.

Vi kan tilbyde:

  • Et dynamisk arbejdsmiljø med meget frihed og rum for nytænkning.
  • Sparring og fællesskab.
  • En voksende webplatform, som du kan være med til at sætte dit præg på.

Er du visuelt tænkende?

Vi er især på udkig efter kreative folk, som har lyst til at udvikle Sustain Dailys visuelle side – både inden for foto, video og illustration. En stærk billedside er rammen omkring hver eneste artikel på webmagasinet. Derfor søger vi visuelle menneske, der i fællesskab med dygtige skribenter kan skabe sammenhængende indhold, der inspirerer og forandrer.

Vil du være med til at lave events?

En af vores helt store mål for efteråret er at lave flere fysiske events. Men events kræver hænder, både til idégenerering, mobilisering og afholdelse. Brænder du for at samle mennesker, koordinere og have mange bolde i luften, så er det måske dig, der skal med på event holdet.

Det er vildt fedt, at vi frivillige har så meget indflydelse på Sustain Daily og alt, hvad vi laver. Det er rigtig spændende at opleve, hvordan Sustain Daily vokser, og selv få lov at være med til at forme retningen, som vi bevæger os i

Caroline, frivillig skribent på webmagsinet.

Vil du vide mere?

Vi søger frivillige, som har lyst til at bidrage til Sustain Daily med ca. 5 timer ugentligt. Omfanget vil selvfølgelig variere og kan tilpasses efter behov.

Vi ønsker at skabe et stærkt frivilligteam, som også sætter pris på socialt sammenhold. Derfor prioriterer vi frivillige, som har mulighed for at deltage i vores redaktionsmøder i København, som vi holder to gange om måneden. Det sociale aspekt af redaktionsarbejdet er utrolig vigtigt for os: Vi er en familie, og derfor vil du også blive lukket helt ind bag kulisserne.

Er du interesseret? Så tjek vores Facebook-event ud, stil spørgsmål direkte til redaktionen når vi holder Facebook Life den 23. august eller find mere udspecificerede frivillig-opslag på frivillig.dk.

Vil du være med?

Send en mail til kontakt@sustaindaily.dk med lidt info om dig selv og eksempler på ting, du har lavet. Deadline er 31. august. Hvis vi matcher, inviterer vi på en kop kaffe og en snak i starten af september.

Vi glæder os til at høre fra dig.

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *