Sådan tjener vi penge – og du kan hjælpe!

I Sustain Daily ønsker vi at producere indhold, der er gratis. Vi vil nemlig hjælpe flest mulige med at leve mere bæredygtigt.

“Men hvordan løber det hele rundt?”. Det spørgsmål får vi i stigende grad, og derfor vil vi rigtig gerne fortælle dig, hvordan Sustain Daily tjener penge.

Du kan læse hele artiklen igennem for at høre, hvordan du kan hjælpe – eller springe direkte til 10er.dk, hvor du har mulighed for at  støtte Sustain Daily med en mønt om måneden. Det sætter vi også fokus på i hele november måned.

Mange bække små

Mange bække små

Vores økonomi har fra start været sammensat af mange små bække. De tre co-founders skød hver et mindre beløb i virksomheden for at komme i gang. Disse økonomiske midler blev hurtigt spist af opstart, forskellige web-services og diverse andet.

Det første år tjente vi desuden penge gennem donationer via mobile-pay, billetindtægter fra vores første film-event, hvor billetterne kostede 30-50 kr., og et enkelt sponsoreret indlæg. Tingene kørte altså rundt på knofedt samt DIY-ånd. Og meget få midler.

Donationer via mobilepay

Crowdfunding med fut i

I 2017 kom der gang i den. Først og fremmest lavede vi et magasin; Sustain Yearly. Det blev sendt i forsalg via en crowdfunding-kampagne, fordi vi ikke havde råd til at producere magasinet uden jeres støtte, og fordi vi ikke ville at lave et produkt, som ingen havde lyst til at købe.

Det viste sig heldigvis, at magasinet var noget, som folk havde savnet. Takket være et rigtig flot forsalg kunne vi bestille ekstra magasiner og løbende sælge dem til butikker og private. Magasinet har derfor været en af de største kilder til indtjening i 2017.

Når vi siger store, mener vi dog stadig små: Nok til at give kaffe til folk, som vi interviewer, betale for serverplads og skrifttyper samt tilbyde mad til vores frivillige redaktionsmøder.

Hvis du vil være blandt de første, der hører om det næste magasin (og meget mere), kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Sponsorerede indlæg, når det giver mening

Efterhånden som platformen er vokset, har vi oplevet en stigende interesse fra brands, der gerne vil møde dig!

De fleste siger vi pænt nej tak til – simpelthen fordi de ikke passer ind i vores værdigrundlag. Og det hænder, at brands som ville passe takker nej, når vi siger, at vi gerne vil kompenseres for at skrive om dem.

Men en gang imellem går det op i en højere enhed, og så er det sød magi. Fx når Yogamii gerne vil fortælle, hvorfor GOTS bomuld er skønt. Eller når en ny platform vil gøre det lettere for dig at lave plantebaseret mad.

Vi er stolte af disse samarbejder, og de hører med til historien om, hvordan vi tjener penge.

Sustain Daily - Sponsorerede indlæg

Støtte fra læserne

I 2017 oprettede vi også en side på 10er.dk, hvor læsere hver måned kan støtte os med et lille beløb. Mobilepay er skønt, men det er de månedlige beløb, som virkelig gør en forskel. Simpelthen fordi de giver mulighed for at planlægge fremad.

Lige nu er der 20 personer, der støtter Sustain Daily gennem 10er.dk. Det er nok til at betale for vores mail-software og sende smukke inspirerende mails til over 1000 personer hver måned.

Medier er i dag ofte enten plastrede til med reklamer – eller har en betalingsmur; altså indhold, som du kun kan se ved at have pengene op af lommen. På sustaindaily.dk ønsker vi ingen af delene. Derfor betyder din støtte alverden.

Får du værdi af at læse vores artikler, bruger du vores bibliotek, eller føler du dig som en del af fællesskabet, så har du måske lyst til at bidrage med et selvvalgt beløb hver måned? Det kan du gøre på 10er.dk. Denne mulighed sætter vi fokus på i hele november.

Vær med på rejsen

Det er aldrig meningen, at donationer fra læserne skal betale for alle vores drømme. Men de skaber et fundament, vi kan drømme videre fra. Hvis du støtter via 10er.dk er du blandt dem, som følger med på aller tætteste hold. Derfor vil du modtage en update hvert kvartal, hvor du kommer behind the scenes og ser, hvordan vi udvikler os.

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *