Skab forandring med Sustain Daily Influencers

Vi vil gerne være stedet, hvor grønne bloggere og influencere mødes. Et samlingssted for alle de seje stemmer i bæredygtighedsdebatten, der hver uge stiller sig forrest og viser, at de gør en forskel.

Fra blognetværk til Sustain Daily Influencers

Sustain Daily har både været webmagasin og blogfællesskab lige fra start. Mens der blev arbejdet på fuld blus med at udvikle magasinet, var det dog længe mere stille omkring blognetværket. Men i løbet af denne sommer blev der tænkt nogle store tanker, og med små ændringer fik vi igen sparket glæde og begejstring ind i blogfællesskabet, som fremover vil hedde Sustain Daily Influencers.

Alle kan være influencer

Ordet Influencer bruges typisk om folk, der har 10.000-vis af følgere på Instagram, og som kan få deres følgere til at flokkes om en ny butik bare ved at dele et link. Men begrebet “influencer” henviser i bund og grund blot til en, som har indflydelse. Og hvor stor skal den indflydelse så være, for at den “gælder”?

Vi mener at alle, der offentligt lægger noget op til inspiration for andre, kan have indflydelse – og være med til at skubbe til en bæredygtig forandring.

Måske er det dig?

Vi vil gerne favne alle, som ser sig selv som influencer i denne forstand. Tager du smukke billeder af din have, din DIY make-up eller dine genbrugskjoler? Ønsker du at vise verden, hvor nice det er at leve mere bæredygtigt? Så hører du til hos os.

Du har sikkert set bloggernes navne i topbaren foroven på webmagasinet, men Sustain Daily influencers er meget mere end det. Vi har allerede et engageret fællesskab på Facebook, en propfyldt ressourcebank på vej, og vil facilitere online-meet ups for alle influencers. Fremover vil du kunne se dem meget mere tydeligt på sustaindaily.dk, og der er ekstra plads til de mange stemmer i vores fysiske årsmagasin Sustain Yearly.

Vil du være med?

Alle Sustain Daily influencers er forskellige, men har en ting til fælles – og det er vores værdigrundlag. Kan du genkende dig selv? Så er der ikke lang vej igen. Skriv til ditte@sustaindaily.dk, hvis du gerne vil høre mere.

GemGem

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *