April måneds udfordring: Tag din egen kop med

Kaffe er godt, men engangskopper er spild. Det ved alle. Alligevel kan man ofte ende med et papkrus eller en plastikkop i hånden uden at have nået at skænke det en tanke, fordi de rækkes over disken næsten per automatik.

Heldigvis behøver du hverken sidde på café eller kontor for at kunne nyde din kaffe i andet end brug-og-smid-væk-kopper. Du kan nemlig tage din egen kop med på farten! Her på redaktionen husker vi det ikke altid, men nu skal det være. I april måned vil vi udfordre os selv (og dig!) til at huske koppen. Hver gang.

bring your own cup 1

Brug det, du allerede har
Hvis du har en to-go kop liggende i skabet, så støv den af og få den med i tasken. Ligger du ikke inde med sådan en, så er der også råd at hente – et simpelt syltetøjsglas kan nemlig sagtens gøre det ud for kop. Læs med på tirsdag, hvor vi viser dig tre simple måder at pimpe dit syltetøjsglas, så du får ekstra meget lyst til at huske at tage det med.

Sådan deltager du
Uanset størrelsen, formen og farven på din kop, kan du deltage ved at prøve at huske den hver dag. Man ved aldrig, hvornår behovet for kaffe opstår. Eller behovet for noget andet? Måske er frozen yogurt din ting, måske er det lækker friskpresset juice. Alle de gange, du normalt ville få en take-away kop, stikker du din genanvendelige kop frem og siger: Please!

Det værste der kan ske er, at de siger nej, men så kan I måske få en snak om hvorfor. Det bedste der kan ske er, at du får en kaffe i din genanvendelige kop, og måske endda et anerkendende blik fra folk bag ved dig i køen. Uanset hvad, sætter du tanker i gang.

Vis at du er med! Tag din egen kop med rundt i april måned, og del et billede med os på #sustaindaily eller på mail kontakt@sustaindaily.dk.

bring your own cup 2

Vi lover at teste så mange forskellige steder som muligt. Men vi kan ikke nå hele Danmark rundt, så lad os endelig høre, hvilke reaktioner I får! I slutningen af april samler vi de bedste billeder og erfaringer i et indlæg.

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *