5 blogs med grønne opskrifter

De færreste kan sætte sig ned helt uden hjælp og finde på, hvordan man får en squash eller et halvt bundt palmekål til at smage allerbedst – men heldigvis findes der et væld af gode madblogs, som gør arbejdet for dig! Det her indlæg er en klapsalve til madbloggerne, som står i køkkenerne og tester opskrifter, så vi andre kan få succes med de grønne måltider i første forsøg.

Vi har samlet vores 5 yndlingsblogs med grønne opskrifter – dem vi vender tilbage til gang på gang for at få inspiration til aftensmaden, weekendmorgenerne og de små snacks, som får os gennem lange dage.

green kitchen stories penne pomodoro with vegan tuna

Green Kitchen Stories

Hos Green Kitchen Stories kan du stole 100% på alle opskrifterne. Vi har aldrig lavet en opskrift derfra, som ikke blev en succes, og mange af dem er blevet klassikere, som vi vender tilbage til gang på gang. Alle opskrifterne er vegetariske eller veganske, og der er forslag til erstatninger for æg og ost i langt de fleste. Vi kan anbefale:

grøn ærtesuppe vegoteket

Vegoteket

På den svenske side Vegoteket finder du en lang række opskrifter på vegansk hverdagsmad. Der er supper, salater, burgere, kager og snacks i smuk forening, og det hele er lavet af ingredienser, som de fleste kender i forvejen og måske har stående i skabene. Vi savler over:

pizzakiks fra vanløse blues

Vanløse Blues

Vanløse Blues er en klassiker på den danske madblogscene. Marias opskrifter er fulde af grøntsager og ofte krydret med den der opfindsomhed, vi ikke selv har – hun putter rugbrød i havregrynskuglerne og kommer falafeldejen i vaffeljernet med lækre resultater til følge! På det sidste er hun gået helt vegansk, men mange af bloggens ældre opskrifter indeholder både æg, mælk og kød. Vi anbefaler:

sprouted kitchen chocolate hazelnut chewies

Sprouted Kitchen

Sara, som står bag bloggen Sprouted Kitchen, er vild med at spise efter sæson og lade råvarerne træde frem i deres rene form så ukompliceret som muligt. Hendes opskrifter er vegetariske og inddelt efter årets fire årstider, og der er både plads til kager og masser af salater. Vi har lyst til at lave:

englerod

Englerod

På den danske blog Englerod finder du opskrifter på vegansk hverdags- og festmad. Der er både basisting som hjemmelavet plantemælk, vegansk mayo og morgenboller og forslag til, hvad du kan servere for gæster til brunch, buffet eller grillfest. Vi vil allerhelst lave:

Hvilke blogs vender du tilbage til gang på gang for at finde opskrifter?

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

3 Comments

  • I har glemt den aller bedste veganske blog, nemlig den norske veganmisjonen http://www.veganmisjonen.com. Mit liv uden kød, blev utrolig meget sjovere da jeg fandt Janes blog. Jane er i øvrigt super sød til at hjælpe hvis man har spørgsmål til hendes opskrifter. Mine favoritter er de indiske opskrifter, især chana mandel masala, men også hendes broccolisuppe og tacoboller. Jeg har aldrig prøvet noget som ikke var vildt lækkert fra hendes blog.

    En anden der også må med, er den danske Månebarnet, især de labre linsedunser bliver lavet flere gange om måneden her hjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *