One pot pasta

Nem grøn mad er min livret! Her er en opskrift på en vegansk one pot pasta, som tager under 30 minutter at lave og smager, som om den har stået og simret i timevis. At lave sovs og pasta i den samme gryde giver dig mindre opvask og betyder, at stivelsen fra pastavandet bliver brugt til noget fornuftigt – at gøre sovsen ekstra creamy.

one pot pasta i skaal

Jeg har skrevet pastinak i opskriften, men du kan bruge lige præcis den grøntsag eller rodfrugt, du har liggende i skuffen. Også de slatne. Hvis det var sommer, ville jeg bruge friske tomater, men indtil de dukker op, kan en dåse flåede gøre arbejdet.

one pot pasta vegansk ingredienser

Ingredienser til 2 portioner:

1:
1 løg/rødløg
1 lille pastinak
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2:
1 ds flåede tomater
1 nip knust chili
1 nip røget paprika
1 håndfuld oliven
1 spsk kapers
3:
200 g pasta
4 dl vand
4:
skal af 1/2 citron

one pot pasta vegansk 1 one pot pasta vegansk 2 one pot pasta vegansk 3 one pot pasta vegansk 4

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *