Sådan laver du en god madplan

Som du måske har opdaget, er august måneds udfordring at lave madplan. Men hvordan gør man det lige på en nem og effektiv måde?

For nogle falder det helt naturligt at planlægge måltider for en hel uge, for andre er det unødig besværlighed. Men al erfaring siger os, at madplanlægning kan være med til at mindske madspild, gøre det lettere at spise efter årstiden (og dermed score point på klima-kontoen) og give mindre stress i hverdagen.

Hvis du er på bar bund og ikke ved, hvordan man planlægger din madplan, så kig med her. Vi har nemlig allieret os med den seje mad-blogger, kogebogsforfatter og underviser Linn fra Frøken Kræsen. Hun guider os igennem madplanlægningen og viser, hvordan man bedst laver en god madplan.

Video: 6 tips til en god madplan med Frk. Kræsen

Hvis du vil have mere inspiration, så kan du hoppe forbi Linns blog, hvor hun i dag giver sit bud på en hel uges madplan – baseret på hendes egne lette opskrifter.

Vi håber, at Linns tips kan hjælpe dig i gang med at lave madplan. Tag os endelig på de sociale medier, hvis du kaster dig ud i projektet.

Ps – hvis du stadig ikke har downloadet vores madplan-skabelon, kan du gøre det her.

hjælp os med at drive webmagasinet og støt hver måned

2 Comments

  • Synes det er så fedt, at I sætter fokus på netop det at lave madplan! Min kæreste og jeg er begge studerende, og har et madbudget på 2000 kr. om måneden (inklusiv shampoo, toiletpapir osv.). Her laver vi simpelthen madplan for en måned ad gangen, som så kan tilpasses til de ugentlige tilbud. Det har simpelthen sparet os for så mange penge og det bedste af det hele – MINDRE MADSPILD! Jeg er fan af disse udfordringer og netop denne holder vi hele året herhjemme. God dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *