Redaktionen

Sustain Daily er stiftet af Ditte Rosenquist, Emma Slebsager og Johanne Stenstrup. De blev i sommeren 2015 enige om, at der manglede et sted på nettet, hvor inspiration til en mere bæredygtig livsstil var samlet. Det startede som en tanke, voksede sig større og større og blev til Sustain Daily i marts 2016. I dag udvikles indholdet sammen med en frivillig redaktion, som du kan lære bedre at kende nedenfor.

Du kan altid få fat i os på kontakt@sustaindaily.dk.

Johanne Stenstrup, presse- og samarbejdsansvarlig
Johanne er uddannet Fashion Management fra Københavns Erhvervsakademi og har stiftet Bedre Mode, danmarks første modeblog med bæredygtigt fokus. Hun kan altid finde en bæredygtig vej i modejunglen og kender alle brands, som er værd at holde øje med. Johanne har medvirket i filmen Design With Dignity om forholdene i modebranchen i starten af 2016.

Skriv til Johanne på johanne@sustaindaily.dk.

Ditte Rosenquist, netværksansvarlig
Ditte har en faglig baggrund i miljøplanlægning fra Roskilde Universitet og har flere års erhvervserfaring med markedsføring af grønne løsninger. At skabe sammenhæng mellem virksomheder, organisationer, influencere og forbrugere omkring den grønne omstilling er noget af det hun er mest passioneret omkring.  Hun er til gengæld ikke en særlig stor fan ‘brug og smid væk’-kulturen, men har en forkærlighed for genbrugsfund og smukke oplevelser i naturen, som hun deler på Instagram 

Skriv til Ditte på: ditte@sustaindaily.dk

Emma Slebsager, chefredaktør (på barsel)
Emma Slebsager har interesseret sig for bæredygtighed i mange år, særligt med fokus på hverdagen og de valg og fravalg, vi hele tiden træffer. Hun elsker vegansk og vegetarisk mad og har i en lang årrække blogget på emmaslebsager.dk om at leve bæredygtigt. Emma har medvirket i alt fra radioprogrammer og magasiner til podcasts for at vise, at den grønne livsstil er sjov og til at opnå.

Skriv til Emma på emma@sustaindaily.dk.

Caroline Frederiksen, skribent
Caroline læser kommunikation og digitale medier og interesserer sig især for kommunikation og formidling inden for det bæredygtige felt. Hun er vild med at eksperimentere med vegansk madlavning i køkkenet og bekæmper madspild bag disken i den lokale Wefood i sin fritid. Desuden har hun en forkærlighed for bøger, som hun har svært ved at forene med sin modstand mod overforbrug.

Rebecca Kaagh Nordbo, skribent
Rebecca er redaktionens jyske indspark, der holder bæredygtighedsfanen højt i hjembyen Aarhus. Hun går, ganske enkelt, op i at leve så simpelt og bæredygtigt som muligt. Rebecca nyder at rode i sin køkkenhave og trylle små frø om til store saftige grøntsager – og lave lækker mad med de hjemmedyrkede sager! Desuden er hun i bestyrelsen for Zero Waste Danmark, som arbejder for et Danmark med mindre affald.

Anne Fürstenberg, Fungerende redaktør
Anne er oprindeligt fra Flensborg og har lige afleveret sit speciale i religionssociologi. Når hun ikke bager rawfoodkager, går tur med sin lånegravhund eller løber langs stranden på Amager, er hun på udkig efter seje foredrag og events – gerne med et bæredygtigt twist.

Ida Due, skribent
Ida læser til miljøingeniør og finder krydsfeltet mellem naturvidenskab og samfundet yderst interessant. Hun ønsker at formidle teknisk stof i øjenhøjde for at ruste klima- og miljøkæmperne og give os alle sammen en dybere forståelse for, hvad der ligger bag de udfordringer, vi møder i dag. Hun er pjattet med uldne ting, øver sig i at få grønne fingre og har svært ved tanken om at blive veganer, da det indebærer at opgive smør og ost.

 

GemGem