Back to top

Sustain Daily Podcast – Episode 10: Bæredygtighed på budget

Det er dyrt at leve bæredygtigt – det har vi hørt mere end én gang. Men med nogle nemme tips og tricks behøver livsstil med fokus på bæredygtighed ikke at koste kassen. I denne episode af Sustain Daily-podcast taler vi om at leve bæredygtigt på et budget, hvor alle kan være med.

Læs 10 bæredygtige vaner

Det her er også sidste episode i første sæson af podcasten. Vi håber, du har nydt at lytte med, og vi vil vildt gerne høre, hvad du synes – hvad var godt, hvad vil du gerne have mere af i sæson 2, og hvad savner du? Sæson 2 – der selvfølgelig også handler om bæredygtighed – kommer i dit podcast feed til efteråret (Edit: Forår 2018).

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes 

I denne uges podcast deler Johanne og Emma deres erfaringer med at leve bæredygtigt på SU og udstyrer dig med konkrete tips til at få et liv med mere bæredygtighed, som koster mindre. En stor del af regnestykket handler om at prioritere og skære overforbrug fra for i stedet at bruge sine penge på det, der giver mest glæde. Vi kommer derfor også ind på, hvordan værdier påvirker ens budget.

Du kan høre om:

 • Hvordan du kan leve bæredygtigt på et ret lille budget
 • Emmas erfaringer med at skære de impulsive køb væk
 • Hvordan Johanne forener sin interesse for mode med bæredygtigt forbrug
 • Tips til at undgå spild
 • Genbrugsshopping
 • At låne i stedet for at eje
 • Hvordan du får brugt dine ting længere
 • Vores bedste tip til at undgå overflødige indkøb
 • Hvorfor det er smart at have et basislager (Pssst… vi fortæller dig, hvordan du nemt får opbygget dit eget grønne basislager lige her).
 • Hvordan mindre shopping kan give plads til skønne oplevelser og mere kreativitet

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på Facebook eller Instagram eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i efteråret, når Sustain Daily-podcast vender tilbage med en spritny sæson!

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

 1. Katrine

  Det har været utroligt spændende at lytte til den første sæson af jeres podcast. Der har været meget inspiration og gode tricks i alle afsnit. Jeg kunne godt ønske mig at I lavede nogle åbne interviews med nogle seje folk hvor vi læsere fx kunne stille spørgsmål inden osv. Det kunne fx være Gitte Mary fra Aalborg (zero-waste), Selina Juul (madspild) og Signe Wenneberg (klima). Det kunne også være fedt at I lavede et podcasts om at bo bæredygtigt, altså både byggematerialer (fx interview med folkene bag Genbyg) men også interiør og boligindretning med genbrug/upcykling, altså hvilke tanker ligger bag og hvordan skaber man en bæredygtig bolig (evt en snak med Laura fra SmuktBrugt på Amager). Måske også noget om bæredygtig økonomi, her tænker jeg bl.a. på jeres blogger “project handmade”, der skriver om købestop mv. Det kunne være spændende at få et større indblik i hvordan vi “stemmer med vores penge” og få inspiration dertil.
  Kh Katrine

  • Hej Katrine. Vi er rigtig glade for at høre, at du kan bruge vores podcast 🙂 Tusind tak for de mange gode idéer til indhold i den nye sæson! Hvis du har lyst, kan du tage et kig på vores interviews med Selina Juul og Signe Wenneberg her og her indtil vi vender tilbage med podcasten. Hav en dejlig weekend.

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *