Back to top
In stock

Online foredrag: Bæredygtige ambitioner uden dårlig samvittighed

DKK 195,00

Halvanden times foredrag med fokus på at skabe en plan for dine bæredygtige ambitioner. Lær hvordan gøre op med den evige dårlig samvittighed, og hvordan du bryder dine bæredygtige ambitioner ned i mindre trin: Altså hvordan du kan være en person med store bæredygtige ambitioner uden, at du bliver overvældet og tror, at du skal ændre ALTING PÅ ÉN GANG!

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Bæredygtighedsklubben - en måned or Bæredygtighedsklubben - et år!

Vi har 10 år til at omstille os. Hvis du er en bevidst borger, kritisk forbruger eller et bæredygtigt tænkende mennesker, så har du helt sikkert hørt det før. At tiden er inde nu og at den grønne omstilling kommer til at påvirke os alle – og vil kræve noget af os alle.

Hvis du er her, er du sikkert også med på at deltage i den omstilling. Og måske helt klar på at ændre dit liv i en mere bæredygtig retning – men hvor starter du?

Mange af os ved også, hvad vi burde gøre! Og helst i morgen. Men for langt de fleste fungerer livsstilsændringer ikke sådan. 

For med en lang liste af burde følger også en stor bunke dårlig samvittighed.

Det er præcis dét vi tager fat i i dette foredrag, hvor jeg gerne vil lære dig at lave en plan. En plan, der rummer alle dine bæredygtige ambitioner – og måske lærer dig at være ambitiøs ikke bare på dine egne vegne men også på samfundets vegne. 

Med en solid plan, behøver du nemlig ikke have evig dårlig samvittighed.

Din foredragsholder: Johanne Stenstrup

Jeg er stolt klimatosse, men jeg er færdig med at have dårlig samvittighed!

Jeg er dybt bekymret over klimakrisen og verdens uretfærdigheder. Men jeg lever også et travlt liv, i den moderne verden og det er ikke altid lige let at leve bæredygtigt. Det betyder ikke, at jeg ikke prøver. Faktisk fylder det en stor del af min hverdag, alle de bæredygtige vaner jeg allerede har eller konstant forsøger at implementere. 

Jeg har KÆMPE STORE bæredygtige ambitioner. Både på mine egne vegne og på klimaets vegne. Og jeg ved, at vi kun har 10 år til at omstille os.

Så vi har travlt, jeg har travlt.

For mig fungerer det bedst når jeg laver en plan – en langsigtet plan, der både indeholder de små vaner, de større livsændringer og de store samfundsændringer jeg gerne vil være med til at skubbe på for at få gennemført. Og så bruger jeg min dårlige samvittighed til at guide mig til at finde ud af, hvad der nager mig mest lige nu – altså hvad jeg skal starte med. 

Alt det vil jeg gerne lære dig! 

 

Hvordan jeg har lært at bruge min dårlige samvttighed konstruktivt, og hvordan jeg bryder mine bæredygtige ambitioner ned i mindre trin – uden at overvældes ved at føle, at jeg bør ændre alting på én gang!

Alt det kan du lære i årets første online foredrag: Bæredygtige ambitioner uden dårlig samvittighed.

Jeg holder foredraget “live” søndag den 26. januar kl 19.30. Du kan se med der eller lige når du har lyst derefter. Men hop ind og meld dig til allerede nu, for der ligger en lille øvelse klar og venter på dig.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Online foredrag: Bæredygtige ambitioner uden dårlig samvittighed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *