Back to top
2 på lager

Sommerstak

DKK 220,00

Med denne sommerstak får du en gylden pakke af inspiration til både hoved, krop og sind.
Drøm dig væk fra vinterens kulde og læs om lækre, veganske grill opskrifter, hvorfor havet har en beroligende effekt på dig eller dyk ned i biernes vidunderlige verden.

I sommerstakken får du:
The Simple Things
Vegan Food & Living
Planet Mindful

OBS: Varer bestilt fra den 8. januar og frem sendes den 22. januar

Før pris 300 kr. nu 220 kr.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Bæredygtighedsklubben - en måned or Bæredygtighedsklubben - et år!

Vegan Food & Living
Storbritanniens bedst sælgende veganske madmagasin dedikeret til at fejre vegansk mad. Magasinet indeholder mindst 75 plantebaserede opskrifter, der spænder fra sæsonbetonede specialiteter til hurtige og nemme morgenmad, frokost- og aftensmadsidéer, perfekte weekendretter, der er skabt til at dele med venner og familie.

The Simple Things
Magasinet, der fejrer langsomheden og gøre mere ud af hvad du har. Det indeholder god mad, der kan nydes med venner og familie, og dykker ned i sæsonbetonede, britiske råvarer og lokale producenter. Magasinet indeholder udendørsoplevelser, mikro-eventyr, glemt visdom og tilfredsheden ved godt håndværk.

Planet Mindful
Et lækkert mindfulness-magasin, der giver velskrevne og venlige råd om, hvordan du sænker hastigheden i dagligdagen, styrker dine relationer og sætter din mentale sundhed og trivsel højest. Hvert magasin er opdelt i tre sektioner: Mind & Body, Relationships og Living.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sommerstak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *