Back to top

A Journal For Wellness

Nogle gange er man nødt til at kigge lidt indad og pleje sig selv for at kunne gøre en forskel ude i verden og være noget for andre mennesker. A Journal For Wellness er til dig, der har brug for inspiration til at tage nogle af dine hverdagsvaner op til overvejelse og måske se på om de giver dig energi eller dræner dig for energi. Er du derimod klimaaktivist og har brug for at gå på gaden for at gøre en forskel, så er magasinet måske ikke det rette for dig.

Indholdet er opdelt i syv adskilte kategorier. Eat, Sleep, Move, Relax, Think, Grow, Create. De fire første kategorier er ‘basale’ livselementer, som er nødvendige for at kunne have overskud til de tre sidste kategorier. For hvis din krop er ude af balance på grund af enten mad, manglende søvn, bevægelse eller afslapning kan det være svært at have overskud til at vokse som menneske, ændre tankemønstre, være kreativ og i sidste ende gøre en forskel for dig selv, kloden og andre.

Magasinet er en særudgave og nærmere en form for dagbog, der er bygget op omkring inspirerende og motiverende artikler og en masse blanke skemaer, hvor du kan notere dine tanker og tiltag. Der er fx et ugeskema, hvor du kan få et overblik over din søvn, og hvor du kan reflektere over søvnens længde og kvalitet, hvordan du har det den efterfølgende dag og om du motionerede eller lavede nogle aktiviteter aftenen inden. På den måde kan man følge med i om der er nogle vaner, der positivt eller negativt påvirker søvnen.

De sammen slags skemaer gør sig gældende for kost, bevægelse og aktivitet, afslapning, ændring af dit tankesæt, personlige udfordringer og udvikling af kreativitet.

Få fingrene i din egen Wellness Journal på vores webshop. Den går godt sammen med vores Bevidsthedsboks.

Hvis du er interesseret i at skrive mere i din hverdag og blive bedre til det, lave en bullet journal eller få flere farver ind i dit liv fx gennem dit tøj eller i indretningen i dit hjem, så finder du også øvelser til det i A Journal of Wellness.

I magasinet er der en god balance mellem fokus på de udadvendte og de indadvendte energier. Man skal både skubbe lidt til sig selv og sine grænser samtidig med at man giver sig selv plads til at sige fra, når noget bliver for meget eller man har brug for en pause. Til pauserne er er både en kryds og tværs, så du kan fordybe dig og guides til, hvordan du kan give dig selv en beroligende håndmassage eller lave nogle afslappende yogaøvelser.

As long as our basic needs are met, giving ourselves a goal can have a positive impact on our wellbeing. But are small challenges just as beneficial as big ones? Absolutely, says Kimberley. Any challenge is completely personal and context dependent.

– Kimberley Wilson er psykolog og vært på podcasten Stronger Minds.

A Journal of Wellness er et magasin, der med en holistisk tilgang, guider til større velvære og væredygtighed.

Magasinets tagline er Simple steps to a healthy mind & body og på magasinets bagside beskrives indholdet således: Discover a happier, healthier you with this beautiful journal – Record your goals and achievements – Try sleep tips & fitness ideas – Transform the way you eat – Learn to think clearly – Express yourself creatively. Der er altså masser af stof til eftertanke og inspiration at hente i magasinet A Journal For Wellness.

 

 

Tekst af Anna Kjær Voss

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *