Back to top

Sustain Daily Podcast: Året der gik – Klimapolitik, grøn business og det personlige

Vi slutter året af med et brag, og du får hele to separate episoder i dagens anledning. Vi kigger nemlig på året der gik med “Emma-Johanne-briller” og med “Sustain Daily-briller”. I første del kigger vi på verden – i anden del kigger vi indad. Lyt med og få Sustain Daily highlights i denne to-delte nytårskavalkade.

Den første del af vores nytårskavalkade er en gennemgang af de vigtigste temaer, sådan som vi ser dem lige nu. Vi giver kærlige opsange til nogle af alle de buzzwords, der har vundet indpas i løbet af 2019 og du får vores bud på, hvad 2019, som vi kalder “opråbets år” har betydet set fra et politisk og fra et virksomhedsmæssigt synspunkt. Og så afslutter vi med vores nuværende plads på “optimismeskalaen”. 

I anden del af nytårskavalkaden, fortæller vi hvordan vi har haft det personligt i 2019 og vi er faktisk ret så hudløst ærlige! Du kan komme med bag kulissen i vores liv og høre både om vores opture og nedture i løbet af året og hvor vi er i forhold til vores ønsker og ambitioner om et bæredygtigt liv. Og endelig slutter vi af med at kigge frem mod 2020, hvor der er spændende ting på vej for os begge!

I del 1 kan du høre om

 

Nævnt i del 1:

 I del 2 kan du høre om

  • Emma som har haft et ret “vildt” år 2019, hvor hun har haft travlt med at “leve det virkelige liv” med job, familie og en stor fest
  • Johanne som nu i et år har været fuldtidsiværksætter med Sustain Daily og synes at hun har plejet netværk mere end hun har plejet sine tætte relationer i 2019
  • Bootcamp for bæredygtige formidlere på Samsø, som var helt fantastisk og som vi kommer til at gentage i 2020
  • Hvad Johanne har fordybet sig i gennem året og hvad Emma har haft af udfordringer med at fastholde de gode, bæredygtigt liv
  • Johanne, som i 2020 kan skrive forfatter på sit CV, idet hun sammen med Danmarks førende tøjforsker Else Skjold udgiver en bog på Gyldendals forlag.
  • Johannes planer for Sustain Daily og magasinerne – herunder Sustain Yearly hvor nøgleordene for 2020 som er “Det bæredygtige mindset” og “Det bæredygtige forbrug”
  • Om planerne for Sustain Daily podcast, som i 2020 får et nyt format
  • De spørgsmål vi stiller os selv – og dig – for at reflektere over året der gik

 

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts.

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

 

Hvad var det vigtigste for dig i 2019?

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *