Annoncer

“Sustain Daily sætter en ære i troværdighed og integritet både indadtil og udadtil. Vi vil være ærlige både når vi skriver om vores hverdag på egen hånd, og når vi indgår i samarbejder med eksterne partnere. Vi ønsker at sætte en standard for, hvordan annoncering og samarbejde med eksterne partnere kan foregå, så det kommer flest muligt til gode.”

 

Citatet er fra Sustain Daily’s værdigrundlag og opsummerer vores tilgang til annoncer og samarbejder. Sponsorerede indlæg og andre former for samarbejde skal være inspirerende og værdiskabende for både læseren og bloggeren. Vi samarbejder gerne med virksomheder, som støtter en bæredygtig livsstil og hvis værdier matcher vores.

På Sustain Daily fremgår al annoncering tydeligt. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

Brug af affiliate links vil forekomme på webmagasinet. Hvis du køber et produkt via vores links, er du med til at støtte op om vores arbejde, for at udbrede en bæredygtig livsstil. Det er selvfølgelig helt frivillig, vi vil blot give dig muligheden for netop det. Affiliate links vil altid markeres tydeligt.

 

 

Kontakt os på kontakt@sustaindaily.dk hvis du er interesseret i at modtage vores mediekit og høre mere om et eventuelt samarbejde.