Back to top

For virksomheder

Skab bæredygtig inspiration sammen med Sustain Daily

Hvis du har et produkt, en historie eller en service, som understøtter en bæredygtig livsstil, så vil vi gerne samarbejde med dig. Se vores mange muligheder for at skabe lækkert og engagerende content på vores mange platforme.

1

Er du en virksomhed med bæredygtighed i din DNA?

2

Er du villig til at være ærlig og gennemsigtig over for vores læsere?

3

Leder du efter en stærk, visuel tænkende og troværdig contentpartner?

Målgruppe

Danmarks mest kritiske forbrugere

Vores læsere er især kvinder i alderen 25 til 45 år, der hovedsageligt bor i større byer. De er velovervejede og kritiske og ønsker at handle ud fra deres holdninger til bæredygtighed, miljø og klima. De går op i kvalitet og stiller krav til deres omverden, deres vaner og deres forbrug.

Lyder det som din målgruppe?

Så kan du nå ud til dem med dit budskab hos os!

Sustain Daily er drevet af grønne ildsjæle, der tror på, at alle kan gøre en forskel. Vores indhold er skabt med tanke på:

  • At gøre vores læsere klogere
  • At give konkrete råd, tips og tricks
  • At inspirere til en bæredygtig livsstil
  • At skabe et fællesskab
  • Altid at være gennemsigtige og troværdige

Muligheder for samarbejde og advertorials

Bliv sponsor på Sustain Daily Podcast

I Sustain Daily Podcast går vi i dybden med tanker, overvejelser og dilemmaer om bæredygtighed og livsstil. Podcasten er med til at sætte ord på vanskelige emner inden for klima og bæredygtighed og hjælper lytterne med at skabe et grønnere liv.

Podcasten er blevet downloadet mere end 130.000 gange og nogle af de mest afspillede afsnit er fra sæson 1. Ligesom alt vores andet indhold har vi i podcasten nemlig fokuseret på at skabe indhold, der ikke taber relevans og som engagerer lyttere til at tage stilling til deres hverdag og deres vaner. Vores lyttere (nye som gamle) går derfor tilbage og lytter til podcasten fra begyndelsen og genhører tidligere afsnit.

Lige nu er det kun muligt at sponsorere vores podcast

Sustain Daily Podcast

Et sponsoreret samarbejde inkluderer ofte et indledende møde/interview. Herefter mødes vi i studiet i Indre København og indtaler nogle små spots.

Podcast-samarbejderne kan udformes og målrettes på et væld af måder, og længden er op til dig. Vi vægter længere samarbejder fordi vi hellere vil være generøse med omtale af de partnere vi så får ind på siden.

Et samarbejde inkluderer næsten altid:

  • En original og SEO-optimeret tekst der er tilpasset til vores univers og tone-of-voice.
  • Billeder taget af os, som I også er velkomne til at dele.
  • Sparring på, hvordan jeres budskab eller produkt bedst muligt rammer vores målgruppe.