Back to top

Bæredygtig business

Kan man tjene penge på at gøre verden til et bedre sted? Det prøver værten i podcasten Bæredygtig Business at undersøge hver uge. Podcasten, der er lavet af kontorfirmaet 3R’s direktør, tager hver uge fat i et nyt emne inden for bæredygtig business.

Emnerne er alt fra cirkulær økonomi til ledelse og investeringer, og med den interesserede vært Steffen Max Høgh, er man sikker på at blive klogere efter hver episode.

Det bedste ved podcasten Bæredygtig Business er, at den tager udgangspunkt i Danmark og de virksomheder og problemstillinger, vi har her i landet. Ofte når der snakkes om store virksomheder, der tager ansvar – eller det modsatte, nemlig virksomheder der ødelægger kloden – er det i et globalt perspektiv. Det kan være svært at oversætte til en dansk kontekst, men det formår Bæredygtig Business at gøre.

Vil du høre flere podcasts om klima og miljø? Find alle vores anbefalinger her.

Længden på hvert afsnit varierer fra en halv til en hel time. Det er ofte de længere interviews, der er mest spændende i vores øjne. Lyt med, hvis du er klar på at lære meget mere om, hvordan virksomheder tager ansvar og kan være med til at løse nogle af de store klima- og miljøudfordringer, vi står over for. Det giver håb og viser, at der sker noget på flere planer, også her i landet.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *