Back to top

Bæredygtige influencers og bloggere

 

 

 

At stræbe efter et mere bæredygtigt liv kan virke overvældende og uigennemskueligt. Derfor mener vi, at det er super vigtigt både at samle en masse viden på ét sted, men også at skabe et nemt overblik over al den inspiration du kan få. For Sustain Daily er heldigvis ikke de eneste, der forsøger at gøre det lettere og mere lækkert at leve bæredygtigt! Der er en masse skønne mennesker, der deler ud af deres hverdag og guider dig til en grønnere livsstil. Vi har samlet en oversigt over de sejeste influencers, vi kender. Læs med, og bliv klogere på, hvordan de hver især beskæftiger sig med bæredygtighed, grøn inspiration og miljøvenlige alternativer!

 

 

johanne bedre mode
Johanne
blogger på Bedre Mode, er glødende bæredygtighedsiværksætter og brænder for grønnere mode. Hun tror på, at alle kan gøre en forskel både for miljøet og for bedre arbejdsvilkår og guider dig igennem green washing og bæredygtige materialer. 
@: bedremode 

Ditte er selvstændig journalist med fokus på klima, bæredygtighed og grøn omstilling. På OneGreenJournal blogger hun om bæredygtig hverdag, bevidste valg og livet som freelancejournalist. Hver torsdag udgiver hun nyhedsbrevet Klimabarometeret – et ugentligt overblik over ugens grønne vigtige, opsigtsvækkende, delbare nyheder – samlet ét sted.
@: onegreenjournal 


Pia mener, at grøn livsstil ikke betyder en kedeligere hverdag. Med en garderobe på over 150 originale vintage-kjoler er Pia et omvandrende eksempel på, at bæredygtighed også rimer på tylkjoler og funklende smykker. Hun blogger på Storms Magasin og har skrevet bogen Vintage.
@: piastorm 

Marianne er journalist og yogalærer, og bor i øjeblikket i Odense. På mariannelunar deler hun om bæredygtighed, vegetarisk madlavning, forsøget med at få grønne fingre, yoga og om væredygtighed: Hvordan vi er i verden, hvordan vi forholder os til livet, hinanden og livets udfordringer.
@: mariannelunar


Anja elsker naturen og er en ægte mad-nørd. Hun drømmer om et simpelt liv på landet med køkkenhave, hønsehus og tid og ro til at være til stede i nuet. På anjasuldrup.dk deler hun sin passion for velsmagende og sæsonaktuel mad samt de tanker, drømme og oplevelser livet bringer.
@: anjasuldrup.dk

Maria er en passioneret madnørd og bæredygtighedsforkæmper med en evig trang til at skrive og skabe. På mariaskytte.dk skriver hun om livet på Ærø, bæredygtig livsstil, nøjsomhed, hverdagsaktivisme og mad lavet med kærlighed og af anstændige råvarer.
@: mariaskytte

Anna står bag instagramprofilen Klimamusen, hvor hun deler billeder og budskaber fra sin bæredygtige hverdag. Du finder tips og inspiration til alt fra planter og bæredygtigt forbrug til madlavning og husmortricks såsom hvordan du fryser sit uldtøj og jeans!
@: klimamusen 


Signe forener mode og bæredygtighed på sin blog Uselesswardrobe og har heldigvis også en YouTube-kanal, hvor du kan få stylingtips og et smugkig ind i Signes hverdag. Hun har en BA i design, men arbejder i dag freelance på sine egne projekter og som social media manager.
@: useless_dk


Camilla blogger om et sundere og mere bæredygtigt liv på camillatromborg.dk. Hun ønsker at dele sine erfaringer med håbet om at motivere andre til at bringe mere glæde og bæredygtighed ind i deres liv. På hendes blog finder du emner som yoga, holistsisk livsstil og zero waste.
@: camillatromborg

Jane driver bloggen Project Handmade, hvor hun skriver tænksomme indlæg om købestop og hende evige strikkeprojekter. Udover at strikke er hendes store passioner, at tale om bæredygtig økonomi og hvordan nøjsomhed kan lede til et liv uden gæld.
@: projecthandmade 

Gitte Mary er foredragsholder og klimaforkæmper og underviser og guider i zero waste principperne og plastik-fri livsstil. Hun blogger hun på Gittemary.com og udover at leve zero waste, så laver hun lækker vegansk mad og sjove gør-det-selv projekter.
@: gittemary

Calina er bæredygtighedsforkæmper, zero waster og veganer og deler ud af sit liv både på bloggen NeoHippie og på sin instagramprofil. Hun drømmer om at finde ro og balance i en hektisk og fortravlet verden og guider dig til, hvordan du kan gøre det samme.
@: neohippie.dk 


Kirstine blogger om livet som økologisk kolonihaveejer i Ballerup på plantesmilet.dk. Hun skriver om familielivet, bæredygtige hverdagsvaner og om at turde træffe de valg i livet, der betyder noget. Kirstine har en forkærlighed for kompostering, giftfri sneglebekrigelse og  genbrugskup.
@: plantesmilet

Christine blogger på Hverdagshaven, hvor hun inspirerer dig til at lægge frø i jorden, plante og opleve glæden ved at se alting spire. Hun har haft jord under neglene siden, hun var barn, hvor hun fyldte sin første have med morgenfruer, ærter og radiser. I dag har hun en køkkenhave på 300 kvadratmeter, drivhuse, frugttræer og ukrudt, og hun vil rigtig gerne dele sin haveglæde med dig.
@: hverdagshaven 

Thea skriver på sin blog Nordrobe passioneret om garderobeplanlægning, bevidste køb og vedligeholdelse af tøj og sko. Hun deler ud af egne erfaringer omkring fejlkøb og outfits og giver dig konkrete guides til at skabe en garderobe bestående kun af favoritter!
@: nordrobe_dk 

Tanja skriver på bloggen Secondhand First om genbrugstøj og -interiør og guide dig igennem det at købe brugt både i butikker og på nettet! Og både på hendes blog og på hendes instagram kan du blive inspireret til, hvordan fint kuraterede genbrugsfund kan skabe den fineste garderobe og et stilfuldt hjem.
@: tanjagotthardsen


Nelli bor på en gammel landejendom i Vestjylland, hvor hun gør sit bedste for at leve et langsommere og mere nærværende liv – blandt andet ved at bruge tid i naturen, i køkkenhaven og ved at geare ned for to-do-lister og ting, man “burde”.
@: honshuset_creative_studio

Marie mener ikke, det er rimeligt, at vi behandler vores jordklode og dens natur sådan som vi gør lige nu. Derfor forsøger hun også selv at leve mere miljøbevidst og deler ud af sine grønne hverdagsskrift på hendes instagram marieladefoged, der blandt andet handler om økologi, forbrug, værdier og vaner.
@: marieladefoged 

Rikke blogger på comewhatmay.dk. Hendes primære fokus er sundhed, og hun elsker at komme på enkle, sunde eller DIY-løsninger til købte produkter. Hun ønsker at forsimple det moderne liv med hus, mand og børn og gå mod en mere bæredygtig livsstil.
@: 
comewhatmay.dk 

Camilla står bag Sustainable Fashion Freak, hvor hun skriver om grønne produkter og værdier og laver videoer med en masse glimt af sin bæredygtige hverdag. Camilla fokuserer hovedsageligt på mode, beauty, livsstil og mental bæredygtighed.
@: sustainablefashionfreak


Kristine tror på, at økologi, selvforsyning og bæredygtig livsstil er fremtiden, og hun drømmer om et sted, hvor hun kan udleve sin drøm til fulde. For nu dyrker Kristine sin egen køkkenhave og laver en masse DIY’s til hende selv og familien.
@: detlillehuspaalandet
christina neubert 3
Christina deler billeder af og tips til bæredygtig mode på christinaneubert. Hun synes nemlig, at bæredygtigt tøj bør være en selvfølge, og hendes instagram er fyldt med gode alternativer til fast fashion og brug-og-smid-væk-kulturen.
@: christinaneubert
katja-cirkel
Katja deler ud af sine erfaringer med at dyrke økologisk køkkenhave på Min Køkkenhave. Det giver anledning til både frustrationer over slimede dræbersnegle og lykke over at bringe høsten hjem. Følg med, og få tips og tricks til din egen køkkenhave.
@: minkokkenhave

Pia Rasmussen tror på små overskuelige ændringer mod en mere bæredygtig livsstil fremfor ekstreme og komplicerede løsninger. På more.conscious.aarhus fortæller hun om grønne vaner i forhold til madlavning, tøjindkøb, legetøjsforbrug, boligindretning og dyrkning af frugt og grønt i baghaven.
@: more.conscious.aarhus


Sara Sophie blogger om alt fra bæredygtighed og zero waste til vegansk mad, og på simplysarasophie giver hun et indblik i sin rejse mod en grønnere hverdag. Sara Sophie er aarhusianer med passion for skrevne ord, og hun ønsker at passe på verden og alle, som lever i den.
@: simplysarasophie

Berit skriver lidt om livet i haven, den bæredygtige bolig og grøn inspiration til middagsbordet på sin instagramprofil netmagasinetmynthe. Hun er drevet af sin bekymring for vores natur og afbilleder den så fint i sit feed.
@: netmagasinetmynthe 
 
 


 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem