Back to top

Be Kind er magasinet til dig, der vil inspireres til at gøre en forskel. I mængden af magasiner om bæredygtighed skiller Be Kind sig ud ved at have et stærkt fokus på social og menneskelig bæredygtighed og et skarpt blik for, hvordan det hænger sammen med at passe på planeten og miljøet. 

Magasinet er fyldt med inspirerende artikler og interviews med mennesker, der gør en forskel – for andre mennesker, dyr og planeten. I udgaven fra juli 2019 er der bl.a. artikler om naturkatastrofer og hjælpearbejde, bloddonation, dyrepleje og madspild. Inspiration er nøgleordet og det er umuligt ikke at overveje, hvor du selv kan gøre en forskel, når du er blevet præsenteret for de mange initiativer, projekter og idéer, der er omtalt i Be Kind. 

En artikel om naboskab fra issue no. 5 tydeliggør meget fint den underliggende filosofi for magasinet. I artiklen skriver forfatteren: 

The absence of neighbourhoodly friendships may seem trivial to some and damaging to others. Nonetheless, it’s not through silence that conflicts begin or progress fails to be made, but rather through insufficient dialogue. This is how communities become intolerant and the needs of the planet get forgotten.

Tanken bag Be Kind synes at være, at menneskelig venlighed, sammenhold og fællesskab er første skridt på vejen mod en bedre planet for både mennesker, dyr og miljø. I en bæredygtighedsdiskussion, der ofte handler om teknologi og ressourcer, er det en anderledes og vigtig stemme. Be Kind understreger dette forhold mellem menneskelig og miljømæssig bæredygtighed på en lettilgængelig og naturlig måde. 

Køb Be Kind nu og få det sendt direkte hjem i din postkasse

Magasinet indeholder også klassiske livsstilsmagasinartikler med f.eks. opskrifter, tøj og DIY, men de fylder ikke nær så meget som inspirationsartiklerne. Samtidig er de få artikler, der handler om meget specifikke initiativer (f.eks. en zero waste-butik og en vegansk restaurant) skrevet som inspirationsartikler frem for som reklame for firmaerne, så du som læser altid får noget konstruktivt ud af artiklerne selv hvis du ikke har adgang til de ting eller steder, der skrives om. Kombineret med, at Be Kind kun indeholder meget få annoncer giver det et magasin, hvor fokus er på handling frem for forbrug.    

Magasinets tagline er ”Creating a better planet for everyone”, og den er meget rammende for den følelse, man som læser sidder tilbage med efter at have læst magasinet. Be Kind er et magasin, der giver håb og tro på, at vi sammen kan gøre verden til et bedre sted.

 

 

Tekst af Thea Tukjær

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *