Back to top

Begynderyogabogen

Yoga er sikkert kun for virkelig smidige mennesker og folk, som er totalt i balance med sig selv.

Den tanke er der med garanti mange, som går rundt med derude. Hvis du er én af dem, der gerne vil, men endnu ikke er kommet i gang med at dyrke yoga, så er Begynderyogabogen af forfatter, journalist og yogainstruktør Karen Pallisgaard lige noget for dig!

Bogen afkræfter ovennævnte fordomme. Den kommer vidt omkring emnet yoga, og du lærer både om ayurveda – filosofien bag – og om alle de fysiske og psykiske fordele, der er ved at komme ned på yogamåtten en gang imellem. Desuden kan du bladre igennem over 200 sider med info og billeder af forskellige yogastillinger samt serier og sammensætninger, som du kan kaste dig ud i, hvad end du vil dyrke rolig yoga for bedre søvn, ønsker dig en styrket koncentration eller kunne tænke dig at blive stærkere og mere energisk.

Ligesom i Karen Pallisgaards Langsom Livsstil, spiller langsomheden også en rolle i Begynderyogabogen. Ro og eftertænksomhed er nemlig lige i yogaens ånd, som bogens adskillige guides med vejrtræknings- og meditationsøvelser vidner om. Karen har nemlig kureret sin egen stresstilstand gennem nærvær, langsomhed og særligt yoga – og den historie åbner hun op for til stor genkendelse og inspiration.

Begynderyogabogen er med andre ord komplet guide, som du vil få noget ud af, ligegyldigt om du aldrig før har siddet på en yogamåtte eller dyrket yoga i flere år.

Det flow, man i yoga bevæger sig i mellem stillingerne er selvklart svært at fange og lære på skrift. Har du aldrig dyrket yoga før, kan du dog nemt opleve det gennem en Youtube-video eller til en rigtig yogaklasse.

  • Du kan købe Begynderyogabogen her (affiliate link) eller låne den på biblioteket. Når du køber igennem vores link, får vi en lille procentdel af købet.

Hvis du vil læse endnu mere om yoga, har vi anmeldt Karens bog Hverdagsyoga for god søvn lige her.

Tekst af Caroline Frederiksen, foto af Emma Slebsager.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *