Grønne hverdagstips

Signe Wennebergs nye bog hedder Grønne hverdagstips og indeholder 26 tips til at gøre en forskel i hverdagen og være klimaaktivist “hjemme i køkkenet, ude i kolonihaven og henne i kompostbunken”. Scenen er altså sat: Det handler om alt det, man kan gøre derhjemme.

Som jeg plejer at sige: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget

De grønne handlinger, som bogen opfordrer til, er ikke nytænkning. Gode gamle råd som at drikke vand fra hanen, spise frugterne fra sin have, købe mere genbrug og flyve færre gange har fået plads på bogens 60 sider. Det er altså en god basisguide eller begynderbog til dem, som gerne vil i gang med en bæredygtig livsstil. Med sit lille format kan den læses på en halv times tid – så man kan komme hurtigt i gang med at gøre en forskel, når man har læst den.

Vi kunne godt have ønsket os et lidt lækrere format med store smukke billeder, men samtidig er det en styrke, at bogen netop er upoleret og ikke så glossy. Den passer til hverdagen, og billederne som ledsager hvert tip er netop taget af Signe selv i hendes hverdag.

groenne-hverdagstips-signe-wenneberg

Hvis vi kunne tilføje et tip til samlingen, skulle det være at dele sine tanker og idéer med andre. Det er både den bedste medicin mod håbløshed og en fantastisk måde at accelerere forandring. Det er én ting at gå rundt derhjemme og holde kødfri dag i smug – noget andet er at dele sine bedste opskrifter med vennerne, så de også kan komme i gang.

* Linket er et affiliatelink. Det betyder, at vi får en andel af prisen, hvis du køber gennem linket. Din pris er selvfølgelig den samme, som den ellers ville have været.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *