Nyt magasin: Det gode bæredygtige liv

Wuhuu vi ved at du har glædet dig til i dag! Det er nemlig dagen hvor du får lov til se forsiden til det næste Sustain Yearly årsmagasin.

Det er slet ikke til at fatte, at det snart er tre år siden at vi slog de digitale døre op for Sustain Daily, og to år siden vi første gang spurgte Danmark “hey, kunne I tænke jer et bæredygtigt print-magasin?”

Det kunne I heldigvis rigtig godt. Og dermed var Danmarks mest bæredygtige livsstilsmagasin skabt.

Det gode liv, er det bæredygtige liv

Men hvad betyder det egentlig, det her med et bæredygtigt livsstilsmagasin?

Det betyder, at vi i redaktionen, har taget stilling til, hvilken livsstil vi gerne vil leve, og hvordan den er bedre for klimaet og miljøet. Vi ønsker at have et mega fedt liv, uden dårlig samvittighed over dets påvirkning på kloden. Og det liv, det har vi prøvet at proppe ned i et magasin, der denne gang har ekstra fokus på fest, nydelse, langsomhed, natur og ja det gode liv!

Du finder som altid mega fede og håndgribelige guides, interviews med seje danske kvinder der gør en forskel, opskrifter på lækker grøntsagsbaseret mad samt masser af stof til eftertanke både i den lette og tungere ende.

Det gode liv er også forbandet svært

Så simpelt kan det siges, men det er ikke altid simpelt i hverdagen.

For hvilke materialer skal man lige vælge her, og hvilke valg er lige de bedste her – og hvordan får man det så gjort, når livet presser sig på.

Der er en stor kompleksitet i det bæredygtige liv, og måske større end vi formår at formidle i et magasin der også “bare” skal glæde, skabe hygge og inspiration. Derfor har vi også udviklet et foredrag som komplimenterer magasinet rigtig godt. Et foredrag som du kan købe billet til sammen med magasinet.

Ved de sidste tre udgivelser har vi gjort en dyd ud af at komme rundt i landet – først kun Aarhus og København, men senest også Odense og Roskilde. Det er mega hyggeligt, og en stor del af vores vision om at blive et fællesskab. Og med dette foredrag håber vi at skabe rum for endnu mere fællesskabsfølelse.

Og du kan derfor købe et magasin OG en billet til et foredrag. Som en slags udvidet pick-up service, hvor du ikke bare henter dit magasin, men også får 1,5 times inspiration, sparring og et kæmpe skud fællesskabsfølelse.

Vi skal nok fortælle meget mere om både magasinet og foredrag, men for nu vil vi bare efterlade dig med nogle af de skønne billeder du kan forvente at se i magasinet.

Køb Sustain Yearly i forsalg

Køb magasinet + billet til:

Aarhus d. 11/3

Aalborg d. 12/3

Odense d. 13/3

Roskilde d. 14/3

København d. 15/3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *