Sustain Yearly – andet år

Det bliver til virkelighed! Anden udgave af magasinet Sustain Yearly udkommer – takket være jer. I onsdags nåede vi 100% af vores crowdfundingmål, og det har kun været muligt, fordi så mange har fortalt deres venner om kampagnen, delt linket på de sociale medier, gjort opmærksom på os til deres netværk og sendt os gode tanker, moralsk opbakning og støtte. Kæmpe tak! Vi har ikke kunnet få armene ned siden og glæder os til at fejre med en fredagsøl i eftermiddag. Kom endelig forbi og vær med!

Klar til hele verden

Magasinet udkommer i to versioner i år. Vi har nemlig både lavet en dansk og en engelsk udgave, så hele verden kan læse med. De har hver sin forside og hver sit sprog, men indholdet og artiklerne er det samme – 148 sider fyldt med inspiration til et grønnere liv. Forhåbentlig får Sustain Yearly lov at ligge fremme på sofaborde rundt omkring på hele planeten. Det er virkelig vildt at tænke på.

Køb Sustain Yearly i forsalg her.

Hvis alt går ved på trykkeriet og med at sende magasinerne afsted, så ankommer de til alle, som har købt dem i forsalg, i starten af april. Altså om en måneds tid – det er jo ingenting! Vi kan næsten ikke vente med at se dem flytte ind i deres nye hjem.

Du kan stadig nå det

I crowdfundingperioden tilbyder vi særlige pakker, som vi ikke kommer til at sælge efterfølgende. Vores egen yndlingspakke er superheltepakken Super Power Package. I den finder du to magasiner, så du kan beholde det ene og forære det andet væk til en veninde, samt en stak postkort med grønne superhelte. Inde i magasinet har vi skrevet en artikel om superheltene – de repræsenterer nemlig hver deres superkraft i den grønne omstilling, og måske kan du genkende dig selv i en eller flere af dem?

Hvis du vil have fingrene i en af crowdfundingpakkerne, kan du nå det indtil på søndag kl. 12. I så fald skal du hoppe ind på Kickstarter!

Tusind tak for støtten, I er de bedste!

2 Comments

 • Hej

  Tak for en skøn blog, med mange gode ideer..

  Jeg har for kort tid siden købt jeres blad “Sustain Yearly – første år” brugt. Jeg har stor glæde af det, men er endnu ikke færdig med det.

  Jeg har desværre ikke fået købt “andet år” i forsalg. Og da jeg bor i Aalborg, vil jeg høre om det bliver muligt, at købe det online når det er udkommet?

  Ellers må jeg jo se om jeg igen kan være heldig at finde et brugt eksemplar 🙂

  Tak for alle jeres gode ideer og tanker..

  • Hej Karina, hvor er det fedt at du har købt Sustain Yearly brugt! Det understreger jo bare, at magasinet kan det, vi gerne vil have det til: Vare længe og give værdi og inspiration. Du kan faktisk forudbestille dit nummer af det nye Sustain Yearly i vores shop allerede nu. Adressen er https://www.sustaindaily.dk/shop 🙂

   God weekend! Hilsen Emma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *