To e-magasiner vi er vilde med

CHICKPEA MAGAZINE

En gang i kvartalet udkommer amerikanske Chickpea, et vegansk magasin med den smukkeste visuelle identitet, vi endnu er stødt på hos et e-magasin. Deres stil er gennemført lys og lækker med håndskrevne titler, smukt opsatte artikelserier og opskrifter, der får dine tænder til at løbe i vand. Maden er i fokus, men der er også mere teksttungt indhold om fx etik og de sociale udfordringer ved at spise vegansk. Til de rejseglade er der guides til forskellige byer, til de læseglade er der anmeldelser af bøger, og til de nørdede går de i dybden med emner som kaffebønner, krydderurter og bælgfrugter.

En bonus ved Chickpea er, at det er sæsonbaseret. Du får altså ikke opskrifter på jordbærkager i november, men altid inspiration til at bruge det, som dukker op af jorden netop nu. Fin detalje, synes vi. Chickpea er desuden 100% reklamefrit, og så har de en blog og en instagram, som er værd at følge også.

  • Det koster 5$ for én udgave af Chickpea Magazine eller 15$ for et årsabonnement i deres online butik. Du kan også købe magasinet som print, men vi anbefaler at købe det digitalt og spare papir og fragt.

peppermint magazine 2

PEPPERMINT MAGAZINE

Australske Peppermint fokuserer på bæredygtig mode og bæredygtige idealer. Gennem reportager, artikler, DIY-guides og interviews med designere og producenter, som gør tingene anderledes end de fleste, bliver man som læser opfordret til at “get off the trend mill” og finde sin egen, holdbare stil. Bagom billeder af smukt tøj og smarte typer ligger konstant et fokus på social bæredygtighed og aktivisme. Peppermint skriver om projekter, som fremmer lighed og retfærdighed rundt omkring i verden, og de har altid fokus på fair trade, arbejdsforhold og produktionskæder, når de skriver om et brand. Hatten af for det!

Peppermint er smukt og letlæst, og modsat de fleste mainstream modeblade har det fokus på mangfoldighed. Vi kan lide det, fordi det giver dig lyst til at forandre verden og viser, at bæredygtighed også kan være smukt.

  • Det koster 8.5$ for én udgave af Peppermint Magazine eller 28$ for et årsabonnement i deres online butik. Du kan også købe magasinet som print, men vi anbefaler at købe det digitalt og spare papir og fragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *