Vores største satsning: Sustain Yearly på to sprog

I dag sker der noget stort: Forsalget af Sustain Yearly – andet år starter!

Sustain Yearly er vores papirmagasin, som første gang udkom i 2017. Nu udkommer det igen – endnu bedre end det første. Flere sider, længere interviews og propfyldt med tips, guides og skridt, du kan tage for at leve mere bæredygtigt. Vi kan næsten ikke vente!

Men først har vi brug for din hjælp. Du kan nemlig være med til at sikre, at Sustain Yearly – andet år bliver til virkelighed. Ligesom sidste år crowdfunder vi pengene til at trykke magasinet. Jeps – det betyder, at Sustain Yearly kan købes, før det er blevet trykt. Hvis en tilstrækkelig mængde læsere køber magasinet i forsalg, bliver det en realitet.

Køb Sustain Yearly i forsalg her.

Hele verden skal læse Sustain Yearly

I år crowdfunder vi ikke kun penge til tryk, men også til oversættelse af magasinet. Vi vil nemlig gerne give hele verden mulighed for at læse Sustain Yearly! Vores dygtige oversætter er allerede så småt gået i gang. Det betyder, at der kommer to magasiner: et på dansk og et på engelsk.

Oprindeligt var det vores forhandlere, som bad om et engelsksproget magasin. De oplevede stor interesse hos turister, der besøgte deres butikker. Og det giver jo virkelig god mening, for Danmark er netop kendt for at gå foran, når det kommer til bæredygtighed. Med Sustain Yearly ønsker vi at vise, at små skridt kan ændre verden – og at alle kan være med.

Køb nu og spred ordet

Forsalget af magasinet foregår på Kickstarter. Sproget er engelsk, fordi vi er nødt til at samle hele forsalget ét sted. På Kickstarter er der rigtig meget buzz om at starte stort! Det betyder enormt meget, at vi kommer godt fra start med kampagnen. Det håber vi, at du vil hjælpe os med. Så hvis du vil købe et Sustain Yearly, så gør det hellere i dag end i morgen.

Du kan også støtte projektet og hjælpe os med at gøre magasinet til virkelighed ved at dele linket, billederne eller andet. På facebook, en i mail til din veninde, på instagram. Hvert enkelt klik tæller, for det er alt eller ingenting – der bliver kun et magasin, hvis vi når i mål med crowdfundingen. Intet magasin uden jeres hjælp!

Kom med bagom processen hver onsdag

Som altid vil vi gerne være transparente og åbne om, hvad der sker bag scenen. I løbet af de næste fem uger laver vi derfor et liveinterview på Facebook hver onsdag, hvor vi tager fat i et emne, der har betydning for magasinets tilbliven. Se med allerede nu på onsdag den 31. januar, hvor vi besøger KLS Pureprint for at tale om bæredygtigt tryk, og sådan bliver det ved, indtil vi når den 4. marts, hvor forsalget slutter.

Vi håber, at du er lige så spændt på rejsen, som vi er! Sustain Yearly – andet år er vores største satsning til dato og det projekt, vi har lagt allermest energi i. Forhåbentlig indtager det hele verden!

Køb Sustain Yearly i forsalg her.

GemGem

GemGem

11 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *