5 podcasts til turen

Vi elsker podcasts, og har efterhånden lyttet til en god del. Nu hvor det er ved at være studiestart, arbejdsstart eller bare start på efteråret, har vi samlet vores yndlings podcasts som du kan lytte til på vej derhen hvor det starter. Om du sidder i toget eller er på vej på anden måde, så er det for nogle et must med noget i ørene.

1. The Biggest Story in The World

Hvis du endnu ikke har hørt The Guardians klima podcast, så er det vist på tide. Den er godt nok lidt gammel, men fuldstændig gennemarbejdet, og fortæller meget godt hvorfor klimaet har så svært ved at komme på forsiden af avisen, men stadig er den vigtigste historie i vor tid.

2. Conscious Chatter

Til alle jer insta-elskende modedyr, så er denne podcast fantastisk. Alle emner fra “knitting is cool” til “fashion revolution” bliver diskuteret, og værten elsker tydeligvis mode – og bæredygtighed. Med denne i ørene bliver du den klogeste fashionista på strøget.

3. The Minimalists

Alles yndlings minimalister taler om alle aspekter af livet, fra forhold til penge og alt imellem. De har valgt at leve med færre ting, ingen gæld og siger stop til det moderne forbrugsræs. En podcast fyldt med inspiration til et simplere liv.

4. Grønne Gloser

Vi har selvfølgelig også noget til sprognørden. Grønne gloser fra P1 handler om de ord vi bruger omkring den grønne omstilling. Hvis du elsker at opdage nye ord, sproglige blomster og gennemgang af dårlige og gode metaforer, så er denne podcast noget for dig.

5. Living Planet

Kan du godt lide at høre nyheder, men synes sjældent at de snakker om klima, miljø og det som rører sig i den “bæredygtige” verden. Så har vi Living Planet til dig. Det er en halv times nyheder hver uge, med fokus på alt fra koral rev, sol pletter i rummet og grønt mad i hele verden.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *