Back to top

Bidrag med indhold

Har du et bæredygtigt budskab?

Du har også mulighed for at udkomme på sustaindaily.dk - Vi leder nemlig hele tiden efter nye frivillige bidrag og vil gerne give en stemme til alle, der tager skridt mod en mere bæredygtig livsstil.

Måske ved du rigtig meget om fermentering, ligger inde med faglig viden om kemi i skønhedsprodukter eller måske har du bare nørdet zero waste livsstilen, boligindretning eller bæredygtig privatøkonomi? Har du en historie eller et budskab, du gerne vil dele, så skriv til os!

Fortæl kort om dig selv og giv et skarpt pitch af den artikel, du forestiller dig kunne passe ind i Sustain Dailys univers. 

Vi leder ikke efter aktuelle nyhedsartikler. Til gengæld leder vi efter artikler med nærvær, faglighed og eftertanke. Artikler, der indeholder en håndgribelig viden eller erfaring, som kan hjælpe andre bæredygtighedsentusiaster med at gøre deres hverdag lettere.

Tag et kig på vores værdigrundlag samt vores eksisterende artikler før du sender os dit pitch.

Send os et artikel-pitch hvis du har noget på hjertet – så former vi det i fællesskab til en færdig artikel, der passer ind på Sustain Daily. Alle artikler, der bliver udgivet er blevet til i fælles dialog mellem skribenten og redaktøren på webmagasinet.