Greatest hits fra april

April måned er ved at rinde ud, og vi tager et blik på, hvad bloggerne har skrevet om. Det viser både diversiteten og lighederne blandt Sustain Daily’s mange bæredygtige bloggere – hver dagligdag er forskellig, men alligevel er der temaer præget af årstiden eller fælles events.

planter april bloggere2

Grønne fingre

April er plantesæson, og flere bloggere har været i det grønne hjørne. Julie er begyndt at tackle sin nye have og har fået gang i komposten. Katrine og Ditte har hver især givet tips til, hvor man kan købe økologiske planter; Katrine i Århus og Ditte i København. Hazel har hele vejen fra Moskva også været inspireret af planter og vist os det smukkeste vintage sæt med blomster på.

genbrug april bloggere3

Genbrugsguld

En fælles faktor for næsten alle bloggere i netværket er kærligheden til genbrugsfund. I denne måned har både Mette og Jane fundet nogle virkelig fine ting at opdatere hjemmet med, som inspirerer os alle til at vente på det rigtige. Julie har også fundet mange godter, og Johanne har skrevet en guide til at få en bedre genbrugsoplevelse og undersøgt, hvad der sker med det tøj, vi donerer til genbrug. Ditte har skrevet om tøj der holder rigtig længe, hvilket også er en dejlig sidegevinst ved at købe genbrug; mere kvalitet for pengene.

mode sustain daily

Fashion Revolution

Sustain Daily var i år medarrangør på den verdensomspændende kampagne Fashion Revolution, og flere bloggere har hjulpet med at sætte fokus på arbejdsvilkår i tekstilbranchen. Christina, som især har haft travlt med kampagnen, har mødt en Indonesisk kvinde som syer sko til fast fashion brands, og været med til at sætte fokus på emnet hele ugen sammen med Johanne. Emma nævnte det i sine 3 små til weekenden, og Marianne Luna har udgivet lidt tanker om tøj.

mad april bloggere

Lige til at spise

Der er som altid gang i køkkenerne hos Sustain Daily’s bloggere. Emma har spist to gange lyserød morgenmad, og Marianne Luna har fristet med smoothieskåle med fin topping. Fornemmer vi en trend? Katrine har vist 4 lette pastaretter til at tømme køleskabet. Emma bruger stadig sin surkål fra fermenteringskurset, mens Mia er gået i gang med sit eget store fermenteringsprojekt, nemlig en kombucha, som hun brygger og brygger på.

personlig april bloggere4

Personligt

Den bæredygtige livsstil kan også føre til personlige tanker. Marianne Luna har delt et helt ærligt indlæg om kropsvægt og selvbillede, som er noget vi sikkert alle kan relatere til. Katrine har reflekteret over klimaturisme, og Johanne har kigget meget nøje på hendes forbrug af afskårne blomster. Jane lukker os hver fredag med ind i hverdagen med sine Frugal Friday indlæg, og Mia har delt sin morgenrutine med meditation og yoga.

april sustain daily

Sustain Daily webmagasin

Vi tager også et tilbageblik på det, der er sket på webmagasinet. Vi udgav vores første opskrift, nemlig en dejlig one pot pasta, og så tippede vi om en god cafe med lækre veganske håndmadder. Vi har også haft gang i biblioteket, med både en podcast anbefaling, en boganmeldelse og to e-magasiner, der inspirerer os. Med foråret på vej har vi sat fokus på at få vinterskoene til at holde længere ved at give dem lidt kærlighed.

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, kan du få flere tips og opsamlinger over det bedste indhold to gange om måneden. Du kan tilmelde dig ude i siden →

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *