Greatest hits fra maj

Maj måned er fløjet forbi, og sommeren banker på døren. Det er tydeligt hos bloggerne, at forberedelserne til den varme sæson er i gang – nogle hænger sommertøjet frem i garderoben igen, mens andre ordner i haven og spiser mad på altanerne. Vi har samlet det bedste fra blognetværket i ét indlæg, lad os køre!

greatest hits maj 1

Sommermad & hjemmebryg

De mange varme dage har kunnet ses på tallerkener og i glas rundt omkring. Marianne lavede mageløs mangois og drømte sig tilbage til Myanmar, mens Emma tog i sommerhus og lavede madder med årest første danske kartofler. Christina har groet sin egen hvedegræs og lavet juice med ekstra sundhedsfaktor, og Katrines gingerbeerprojekt har resulteret i en sød, syrlig og stærk naturligt gæret sodavand.

greatest hits maj 5

Tanker & refleksioner

Hazel har været i Sibirien og se, hvordan klimaforandringerne forandrer sæsonernes gang – isen forsvinder hurtigere end normalt, og der er skovbrande før tid. Herhjemme har Julie overvejet, om der overhovedet findes “korrekte” valg i tilværelsen, mens Katrine har gjort status på 10 måneder uden shampoo. Ditte har tænkt over, hvorfor hun ikke kommer til at have en minimalistisk tilgang til sit tøj, og Johanne har skriblet sine tanker om holistisk bæredygtig mode ned.

greatest hits maj 2

Sommertøj & syning

På garderobefronter er Johanne og Christina trukket i sommerklæder fra genbrug – fundet i henholdvis en ny byttebutik og en luksusgenbrug. Jane har syet sine egne sommertoppe, og Mette har kreeret en forårsjakke til sig selv og en matchende i størrelse 4 år til sin datter. Dittes fine farverige jakke er også hjemmesyet, men for længe siden – den er hendes farmors design og rummer minder.

greatest hits maj 3a

Nye skridt & nye medier

For Mia har maj måned været et spring ud fra timetervippen – hun har sagt sit job op for at være selvstændig yogalærer og planteslagter, og vi synes det er sejt. Jane har også nået en milepæl: Hun har betalt sit SU-lån ud og er dermed et skridt nærmere sit mål om at være gældsfri, sådan! På den lidt mindre bane er Emma og Johanne begyndt at eksperimentere med videoformatet på deres blogs – et nyt skridt, som giver energi og idéer.

greatest hits maj 4a

Planter & haver

Hvad rimer mere på maj måned end at se ting gro, spire og springe ud? Vi har været i haverne, på altanerne, i vindueskarmene og i byens parker for at få en dosis klorofylgrønt. Marianne har vist sin plantesamling frem og givet gode tips til kompostering i lejligheder. Mette er gået i gang med at plante haven til og har tilmeldt sig giftfri have, og Julie har måttet indse, at hun har forvandlet sig til en havetype, der sætter pris på at luge! Johanne er blevet ekspert i at pynte op med vilde blomster, og Emma har spist de første hjemmedyrkede radiser.

greatest 7

Webmagasinet i maj

Her på Sustain Daily-webmagasinet har vi delt en guide til sneakers, så du kan finde bedre forårssko, hvis du har gået de gamle i stykker. Hvis energi til at leve mere bæredygtigt er i bund, har vi givet vores fem bedste tips til at dyrke din motivation, og så har vi været rundt på Københavns madscene og spise sushi hos Green Sushi og salat og matcha-te hos nyåbnede Souls. Vi glæder os at dele meget mere med jer i juni!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *