Greatest hits fra marts

Sustain Daily har eksisteret i en måned, hurra! Her får du de største hits fra blognetværket og webmagasinet i en samlet pakke, så du kan træde ind i april og være sikker på, at du ikke er gået glip af noget.

sd opsamling

De lunere temperaturer og længere dage har fået både Mette, Jane og Johanne til at lægge planer for og rydde op i forårets bæredygtige garderobe. Ditte slog et slag for loppemarkeder i udlandet, Hazel købte en genbrugskjole på et marked i Rusland, og Christina tog på tur i prikkede leggins i økologisk bomuld.

greatest 2

Lækkersulten? Katrine bagte veganske kanelsnurrer inspireret af Aarhus’ bedste bageri, og Mia delte en pimpet smoothie – med gulerod! Emma viste sine hverdagsmåltider frem, og Julie tippede om en nem spinatpasta. Marianne gik i gang med at brygge kombucha, og Mia skrev en trin-for-trin-guide til brune ris kogt med kærlighed.

greatest 3

Forårets komme inviterer til eftertænksomhed. Mette fortalte, hvorfor bæredygtig mode er vigtigt for hende, og Mia dykkede ned i kaffens verden og anbefalede tre podcasts om det sorte guld. Marianne skrev om søvn og selvomsorg, Katrine overvejede, hvorfor hun ikke er veganer, og Julie undersøgte fænomenet mikroplast og lagde planer for sin første have.

greatest 4

Og så var der selvfølgelig lanceringsfesten! Ditte og Julie beskrev stemningen i Dome of Visions på dagen og viste de fine detaljer, Johanne og Christina postede deres outfits fra festen, og Marianne delte opskriften på de tre slags nøddesmør, som stod på kagebordet.

greatest 5

Her på webmagasinet har vi anmeldt caféen Kaf i København og guidet dig gennem de bedste helsekostbutikker i Aarhus. Vi har startet en brevkasse, udvidet biblioteket med to bøger & en film, delt tips til en bæredygtig garderobe og udgivet en vaskeguide til jeans, skjorter og uldtrøjer. Og så har vi givet os selv og dig en udfordring: Tag dig egen kop med og undgå papkopper i hele april måned. Hvis du ikke allerede har en kop, har vi tre DIY bud på, hvordan du kan fikse en – hurtigt, nemt og uden at skulle købe noget.

greatest 6

Vi glæder os til mange flere måneder! Og husk, at vi også er på instagram og facebook!

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *