Greatest hits i august

sommer stemning

August har både budt på kolde dage, og varme nætter, og mange af bloggerne har valgt at holde live i sommeren så længe så muligt. Emma har spist masser af mad fra altanen, hvor især tomater og basilikum har haft det godt. Andre kryderurter der kan dyrkes på en altan (og alle andre steder) er citronmelisse – den velduftende plante har flere fordele end du tror, og det viser Katja fra min køkkenhave.

Marianne Luna forklarer baggrunden for hendes blognavn Bærmonster og hvordan sommeren opleves for sådan et monster. Christina omfavnede de varme dage, og har igen vist shorts, og denne gang de hjemmesyede af slagsen – endda af hamp. Johanne nåede at købe nye sandaler i august, og fortalte om hvad eco-læder er.

balance

Månedens fokus har i den grad været balance for mange af os. Med sommer og ferie kommer tempoet ned, og så kan vi tænke lidt grundigere om tingene. En blogger sagde farvel til blog-skrivning, og vi må sige tak for denne gang til Mette fra Made by Madvig. Vors nyeste blogger Anne, skrev om nærværende naboskaber der kan skabe balance i hverdagen og give en SOS middag (spis og skrid).

Mia fra mia-mad.dk har travlt med at holde kurser, og bruger derfor naturen til at lade op ind i mellem, og Katrine har også brugt noget tid i naturen – og på at tænke over naturen samt vores rolle i den. Marianne Luna har kigget ind ad, og taler om at være god ved sig selv på vejen mod et bæredygtigt liv. Hazel kom hjem fra Moskva, og begyndte at se livet og sig selv anderledes. På hendes helt egen poetiske måde, giver hun en beretning om det.

efteraar paa vej sustain daily

August er jo også måneden hvor vi ser fremad, og det er tydeligt rundt omkring at efteråret er på vej. Johanne fik sig en ny yndlings sweater fra Aiayu, hvor hun også har været i praktik hele sommeren. Marianne Luna viste rundt i sin lejlighed hvor mange af efterårets hyggelige aftener skal bruges. Jane fra Project Handmade skrev om efterårsoprydning ad to omgange, og har mange gode tips til hvordan man kommer i bund med bunkerne inden den kolde sæson står for døren.

Anne Anton Andreasen er ikke helt færdig med sommeren, og giver tips til hvordan vi kan trække den lidt ind i efteråret. På webmagasinet samlede vi brombær, og Emma gav os en god opskrift med dem, og en idé til morgenmad med the og hygge. Julie har valgt at gå efterår og vinter i møde med et shoppestop.

baeredygtig garderobe

Christina var til modeuge og undersøgt hvilke mærker som er mere bæredygtige. Der bliver flere og flere af netop den slags modebrands, og giver håb for fremtiden. Julie har også shoppet bæredygtigt, og købt t-shirts i Tencel, mens Marianne har funderet over hvordan man vasker på en skånsom måde. En vigtig detalje i forhold til at have en mere bæredygtig garderobe.

Emma viste sit ansigt, og sit tøj, på bloggen, da hun byttede bloggeridentitet med Johanne. Ovre hos Bedre mode, kom hverdagen hurtigt tilbage, og efter en enkelt mad-dag, kørte hun på med shoppeguides til en bæredygtig basis garderobe. Hos Project Handmade er der også et gennemgående fokus, nemlig kæreligheden til den hjemmelavede og genbrugs baserede garderobe. 

Tak for en dejlig august – vi håber at september bliver lige så fantastisk. Hvis du har en favorit blogger, kan du støtte dem ved at følge dem på bloglovin’. Så misser du aldrig et indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *