Greatest hits fra juni

Juni måned gik hurtigt, og vi havde travlt med at nyde det gode vejr, og pludselig blev det tid til månedens greatest hits hos blognetværket. Vi elsker vores bloggere, og at se tilbage på en måned fuld af fine fund, dybe tanker og grønne hverdagsvaner gør glad – sådan helt ned i maven.

Det håber vi også at du bliver, så lad os komme igang.

sommerferie sustain daily

Sommerferie planer

Ferien står for døren for mange, og er i vores tanker. Hazel har givet 5 bud på hvilke danske destinationer der er dejlige, og imens har Julie tænkt lidt tanker omkring udland Vs Danmark – hun bliver også hjemme i år. Christina pakker bilen og kører til Italien, og i kufferten har hun både en bæredygtig bikini og en økologisk solcreme. Johanne har ingen ferie, men til gengæld en lang og spændende sommerpraktik hos Aiayu foran sig.

SAM_6557-1-1024x683

Have og altan

Der er gang i haver og altaner rundt omkring. Christina har vist sin altan frem, og nyder livet i det lille grønne hjørne. Både Mette og Julie har haft gang i komposten, og Mettes er endda selvbygget af gamle paller.

Mad sustain daily

Mad

Der spises virkelig lækre ting rundt om hos bloggerne. Marianne Luna har haft blogger krudt i røven efter at have afleveret speciale, og givet os et hav af veganske sommeropskrifter som hyldeblomstsaft og koldskål. Emma har vist tre gange måltider, og har blandt andet spist morgenboller og vist sin tallerken fra vores blogger-sammenskuds middag. Mia har været stille på bloggen, men haft travlt med at lave madlavningskurser, og tippet om sine yndlings kogebøger på webmagasinet.

shopping sustain daily

At shoppe eller ikke?

Forbrugstanker har fyldt lidt hos nogle af bloggerne. Jane har delt en evaluering på hendes 2,5 år med købestop, og hvad hun mener med at være anti-forbruger. Johanne har på den anden side shoppet lidt, men også tænkt over hvad hun har købt af impulskøb og efterårsstøvler.

Julie har givet sit produktforbrug lidt tanker, og fundet 10 produkter på badeværelset som hun ikke har brug for.

genbrugs glade sustain daily

Gode ting fundet i genbrug

For mange af bloggerne er genbrug det foretrukne sted at finde “nye” ting. Ditte har vist os et helt skrivebords hjørne med genbrugs fund, og Katrine har købt en sofa på DBA. Mette har fundet fine efterårssager fra genbrug, og Jane har fundet arbejdstøj til sig selv.

Ditte har i samme omgang også givet os nogle gode tips til at finde fine sager på loppemarked, og en broche som den Hazel elsker at bruge kan måske også findes på loppemarked. Johanne fandt i hvert fald et smykke, da hun tog på søndags loppemarked og filmede det i starten af måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *