Book et foredrag om bæredygtig livsstil

I Sustain Daily elsker vi at skabe debat om bæredygtige vaner og bevidst forbrug, og at inspirere og motivere til en bæredygtig livsstil.

Vi ved af erfaring, at vi rammer plet, når vi deler vores tanker, erfaringer og konkrete tip. Det er derfor, så mange køber vores magasin og lytter til vores podcast. Fordi de får håndgribelige råd og ærlige overvejelser med hver gang.

Kunne du også tænke dig at høre mere om bæredygtig livsstil, og skal du bruge en dygtig oplægsholder eller workshopfacilitator – så book Johanne Stenstrup fra Sustain Daily til dit næste foredrag.

Skriv til kontakt@sustaindaily.dk eller læs mere nedenfor.

Book os til dit event

Vi tilbyder som udgangspunkt to forskellige standart-foredrag. Men kontakt os endelig, hvis du har en god idé – så kan vi tilrettelægge et oplæg eller en workshop, der passer specifikt til dit event og din målgruppe.

Som udgangspunkt er formen altid inddragende og debatskabende. Vi har erfaret, at vi får flest til at reflektere over deres egne vaner og valg, når vi stiller spørgsmål og opfordrer til deltagelse.

Som udgangspunkt koster et foredrag fra 7.000 kr ex moms + transport, for en times oplæg og debat.

#1: Vejen til en mere bæredygtig hverdag

Hverdagen er kernen i livet. Flere og flere ønsker, at den skal være så bæredygtig så mulig.

I dette foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg selv kom i gang med at leve mere bæredygtigt, og hvordan alle kan starte med nye grønne vaner allerede i dag.

Jeg tror ikke på, at der findes en gylden løsning, som passer alle – det handler om at finde det, som interesserer netop dig. Derfor guider jeg i dette foredrag til en holdbar omstilling af hverdagen, og hvordan man gennem små skridt kan opnå større glæde ved at leve efter sine værdier.

Foredraget er for alle, der bekymrer sig eller interesserer sig for klimaforandringer, miljøspørgsmål og den bæredygtige omstilling, men som ikke ved, hvor de skal starte eller komme videre for at gøre noget ved det selv.

“Vi havde fornøjelsen af Johanne til et netværksmøde for en bred kreds på godt 100 deltagere fra Frederiksbergs virksomheder, kulturinstitutioner, uddannelser m.fl. i februar 2019. Johanne holdt oplæg, deltog i et rådgivningspanel og stod for en workshop.

Med sine klare holdninger og meget direkte stil bringer Johanne energi i rummet og efterlader ingen i tvivl om, at vi allesammen både har muligheder og ansvar for at sikre en mere bæredygtig verden og fremtid. Johanne har ikke noget til overs for dårlige undskyldninger eller apati – til gengæld giver hun gerne et kærligt spark og er generøs med konkrete råd til, hvordan du – også med små skridt – kan gøre din hverdag og verden mere grøn og bæredygtig.”
Caroline Marott Clausen
Kommunikations- og udviklingskonsulent, Frederiksberg Kommune

 

#2: Fra tøjspild til garderobeglæde med bæredygtig mode

Kom med dybt ind i klædeskabet med Johanne Stenstrup, der ikke alene har Danmarks bedste bæredygtige modeblog, men også er medstifter af Sustain Daily. Johanne har brugt 4 år på at skabe en bæredygtig garderobe og oplevet på eget klædeskab, hvordan et større forhold til det tøj, man ejer, kan skabe mere glæde i livet.

Johanne tager tilhørerne med i de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og giver jer en en grundlæggende viden om bæredygtige materialer og produktionsforhold.

Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj.

Johanne holdt et super godt foredrag for os på Ringsted Bibliotek. Hun var super engageret og havde en god dialog med vores publikum. Og fedt hun gav folk noget at tænke over.
Rikke Bernt, Arrangementskoordinator, Ringsted bibliotek

 

Vil du booke os, eller skal vi tage en snak?
Send en mail til kontakt@sustaindaily.dk