Julestuer

Julestue med genbrugspynt og grønne tips

Skal din forening, virksomhed eller klub holde et julearrangement? Så book Sustain Daily og Mad & Miljø til at være det grønne indslag.

Hvis du ligesom os er træt af supermarkedernes glanspapir og kedelige kort, så lad os hjælpe med at give årets julearrangement lidt genbrugsglans og ruske op i traditionerne.

Klager dine medarbejdere eller kantinen over madspild i julen, og vil du gerne sætte et godt eksempel, så lad os komme med de bedste tips så I kan holde mere jul og producere mindre spild.

Vi kommer ud til jer med kurven fuld af materialer, gode ideer, smagsprøver og brugbare tips. Vi sætter gang i julehyggen på genbrugsmanér. I står for snacks, sakse og lim.

Sustain Daily står først for at facilitere en dekorationsworkshop med fokus på at skabe smukt og holdbart julepynt og -kort af genbrugsmaterialer. Imens serverer Mad & Miljø smagsprøver og snacks med fokus på stop spild af julemad. Når roen og kreativiteten har sænket sig, holder vi et kort foredrag om, hvordan man får de bæredygtige vaner med i den stressede juletid.

Vi afholder julestuerne fra 1. oktober og frem i hele Storkøbenhavn. Hvis I har en anden idé til et event, der kræver både pynt og underholdning, så skriv endelig.

Tilbud:

Pris for 1,5 time: 5000 kr ex moms

Johanne Stenstrup (Sustain Daily) og Marie Daugaard (Mad & Miljø) kommer ud til jer i Storkøbenhavn.

Vi medbringer materialer til julepynt samt smagsprøver som en del af prisen. Ønsker I at vi skal medbringe snacks eller mad som passer i den bæredygtige ånd, koster dette hhv 25 kr. og 75 kr. ex moms pr person.

Hvis du har brug for en fin pdf til din HR-chef, så download tilbuddet her.

Om Marie:

Marie Daugaard har stor erfaring med at sætte fokus på bæredygtighed i samfundet. Hun er uddannet cand.scient.pol og har igennem mange år arbejdet med miljø og økologi, især med henblik på på formidling og projektudvikling. Desuden har hun erfaring og viden fra ansættelser i bl.a. Økologisk Landsforening, et Agenda 21 center og Socialistisk Folkeoplysningsforbund, samt en kommunal forvaltning.

Om Johanne:

Johanne er uddannet inden for design og marketing, og står bag livsstilsmagasinet Sustain Daily der både udkommer på web og print. Hun har en stor passion for at hjælpe danskerne med at leve mere bæredygtigt, både gennem deres garderobe og andre forbrugevalg og har medvirket i både dokumentarfilm, tv og utallige artikler som ekspert inden for bæredygtig mode.

Dette efterår er Sustain Daily aktuel med en juleudgave af papirmagasinet der inspirerer til mere jul med mindre spild.

Book os ved at sende en mail til kontakt@sustaindaily.dk.