Back to top

Bootcamp for bæredygtige formidlere

Din stemme gør en forskel

Bootcamp for bæredygtige formidlere

Sustain Daily startede som et bæredygtigt blognetværk, og vi er alle passionerede formidlere. Vi har vist, at man kan skabe et brand og en stemme, der bliver taget seriøst i debatten, vi bliver inviteret med når der sker noget og gør en forskel for 10.000-vis af mennesker i deres hverdag.

Alt det vil vi gerne lære fra os – og samtidig vil vi formidle et fællesskab af dedikerede bæredygtige formidlere, der kan lære af hinanden. I 2019 holdt vi en succesfuld Bootcamp for det første hold bæredygtige formidlere.

Det var rigtig godt skruet sammen og der var rigtig meget spændende info. Særligt det med formidlertyperne var en øjenåbner for mig, og gav mig ro i maven. Det var godt at der også var tid til fordybelse, så man kunne få fingrene lidt ned i sin egen kagedej og begynde at omsætte noget af al inspirationen til sin egen business.
– Deltager 2019

Derfor afholder vi i 2020 endnu en Bootcamp for dig, der ønsker at bruge din stemme endnu mere for at fremme det bæredygtige budskab og gøre en positiv forskel.

Vi har nemlig brug for hinanden – alle grønne stemmer og formidlere – til at blive inspireret, udfordret, klogere og ikke mindst opmuntret til at tage nye skridt på vej til et bæredygtigt liv.

Skal 2020 være året, hvor du gør noget seriøst ved din bæredygtige formidling?

Er du passioneret for at fortælle verden om den grønne omstilling - og vil du måske også gerne tjene penge på det?

Har du foretaget en klimavenlig ændring i dit eget liv, som verden skal høre om?

Bootcamp for bæredygtige formidlere: Din stemme gør en forskel

Samsø, 13. – 15. marts 2020

Måske er du godt på vej til at blive bæredygtig formidler – og det er mega fedt. For verden har brug for flere som dig!

Det kan også være, du allerede har opbygget en platform og en stemme og bare gerne vil nå endnu længere ud og blive bedre til at formidle via sociale medier, podcasts eller noget helt tredje?

Du har lavet nogle bæredygtige valg i din hverdag, men er klar til at sætte dem ind i en større ramme og få et større sprog for netop bæredygtighed, klima, formidling og verdensmål.

Hvor end du er på rejsen til at blive en bæredygtig formidler, så har vi skabt en Bootcamp for dig – det eneste “krav” er, at du er seriøs omkring at ville gøre en forskel med din stemme.

Hvornår: 13. – 15. marts 2020
Hvor: Mellem-rummet på Samsø, Danmark
Pris: 4.500 kr

Bootcamp 2.0 for erfarne formidlere: Fra formidling til forretning

Samsø, 21. - 23. august 2020

Elsker du at formidle som en del af din platform eller forretning og er klar til at få det til at vækste endnu mere?

Du er ambitøs og enten selvstændig eller på springet til at blive det. Den bæredygtige fortælling er kernen i din forretning, og du vil gerne have et skub af andre ambitiøse formidlere og selvstændige.

Bootcamp 2.0 er for dig, der er klar til at tage din bæredygtig formidling til det næste skridt og tjene penge på det. Du har allerede opbygget en platform som kan være en shop, en blog, en podcast eller noget helt fjerde, og du vil gerne kunne tjene (endnu flere) penge på det.

Hvornår: 21. – 23. august 2020
Hvor: Mellem-rummet på Samsø, Danmark
Pris: 5.500 kr

Mere info om bootcampen

Hvad kan du forvente på bootcampen?

En weekend med læring, fordybelse og nye venner

På bootcampen vil vi

  • Dele op- og nedture og tale ærligt om udfordringer ved at være en bæredygtig formidler
  • Sparre med hinanden, så vi i fællesskab får det bedste ud af vores stemmer
  • Stille skarpt på netop dit kernebudskab så du kan skille dig ud og blive hørt
  • Plante frøet til et fællesskab, der fortsætter langt ud over denne weekend på Samsø

Føler du, at du har meget på hjertet om bæredygtighed og klima, som du gerne vil sige højt og dele ud af, så er Bootcampen med Sustain Daily som skabt til dig. Uanset om du er privatperson med en spirende instagram-konto, kontormedarbejder, influencer eller virksomhedsleder, så kan du i løbet af den intense weekend lære meget mere om at formidle bæredygtighed. Gennem talks, skriveworkshops, fotografering og grafisk vejledning får du en unik mulighed for at skærpe din passion og etablere et netværk med andre lige så passionerede bæredygtige fortalere.

En weekend i smukke rammer på Samsø

Læring, fordybelse, sparring og bevægelse

Weekenden handler ikke kun om at lære og spare – men også om at fordybe sig. Hvornår har du sidst brugt en hel weekend på at fordybe dig i dit eget budskab eller din forretning? Derfor vil en god del af weekenden også blive brugt på værksteder, hvor du får mulighed for at fokusere på at få idéer og producere indhold til dine kanaler. Værkstederne er primært tænkt som motiverende åndehuller, men du kan selvfølgelig også hente støtte inden for tekst, foto og grafik.

Bootcampen danner altså de perfekte rammer, næsten uanset hvad du har brug for: Om det er ro til at skrive, godt lys til at tage fotos, ligesindede at tale med og masser af nye inputs.

I løbet af weekenden vil der også være tid til bevægelse – for vi tænker bedre når vi kommer i kontakt med kroppen. Programmet indeholder en daglig yin-yoga time, samt gåture i Samsøs dejlige landskab.

En weekend i smukke rammer på Samsø

Mellemrummet på Samsø - tæt på strand og skov

Vi har booket et lækkert sted på Samsø, hvor vi får hele gården og haven for os selv. Det er yoga-retreat stedet Mellem-rummet, men vi synes det sagtens kan meget mere. Der er masser af hyggelige rum og kroge til snak og gruppearbejde og store lyse rum til oplæg og yoga.

Bo på dobbeltværelse og få en buddy

Overnatning vil foregå på store dobbeltværelser, hvor du vil dele værelse med en anden passioneret bæredygtig formidler. Det kan måske lede til nogle dybere og mere intime snakke, og vi opfordrer til, at du ser det som en mulighed for at få en partner, der kan hjælpe og sparre med dig lang tid efter forløbet.

Dine undervisere

Johanne Stenstrup er Danmarks første modeblogger og medstifter af Sustain Daily og har udover at være med på hele rejsen også været en bæredygtig formidler i over 5 år. Hun har undervist 100-vis af andre i at starte en blog og hvordan du videregiver deres budskab via den og sociale medier. I løbet af weekenden vil hun facilitere forskellige workshops, som hjælper dig med at stille skarpt på din stemme og dit budskab.

Louise Thustrup er redaktør på webmagasinet, content manager, tekstforfatter og yogalærer. Hendes teksttunge uddannelse inden for litteraturvidenskab gør hende oplagt til at give dig sparring på dine tekster og hjælpe dig med at formulere dine budskaber skarpt og indlevende. Louise vil ligeledes stå for weekendens yogaklasser.

Gæsteundervisere

I løbet af weekenden vil du kunne høre oplæg fra og interviews med nogle af Danmarks sejeste formidlere, journalister og influencers. Alle gæsteundervisere vil være med på skype og giver os en time af deres tid. Disse oplæg og interviews vil ikke blive optaget på video, da de deler fortrolige historier og hemmelige tips og tricks.

Gæsteundervisere afsløres løbende.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kontakt@sustaindaily.dk – heri skriver du, hvilken bootcamp du gerne vil med på, samt indbetaler 1000 kroner på Mobilepay nr 60230

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig eller hvilken bootcamp, du skal vælge, er du også meget velkommen til at skrive til os, så hjælper vi på bedst mulig vis.

I tvivl om bootcampen er noget for dig?

Skriv til mig, på Johanne@sustaindaily.dk så tager vi en snak om det er det rigtige for dig.