Bootcamp

Skal 2020 være året, hvor du gør noget seriøst ved din bæredygtige formidling?

Er du passioneret for at fortælle verden om den grønne omstilling – og vil du måske også gerne tjene penge på det?

Har du foretaget en klimavenlig ændring i dit eget liv, som verden skal høre om?

Sustain Daily præsenterer ikke bare én, men hele to Bootcamps i 2020. 

Bootcamp for bæredygtige formidlere: Din stemme gør en forskel

Hvornår: 13. – 15. marts 2020
Hvor: Mellem-rummet på Samsø, Danmark
Pris: 5.500 kr – Earlybird inden 1. december  4.500 kr

Måske er du godt på vej til at blive bæredygtig formidler – og det er mega fedt. For verden har brug for flere som dig!

Det kan også være, du allerede har opbygget en platform og en stemme og bare gerne vil nå endnu længere ud og blive bedre til at formidle via sociale medier, podcasts eller noget helt tredje?

Du har lavet nogle bæredygtige valg i din hverdag, men er klar til at sætte dem ind i en større ramme og få et større sprog for netop bæredygtighed, klima, formidling og verdensmål.

Hvor end du er på rejsen til at blive en bæredygtig formidler, så har vi skabt en Bootcamp for dig – det eneste “krav” er, at du er seriøs omkring at ville gøre en forskel med din stemme.

Bootcamp 2.0 for erfarne formidlere: Fra formidling til forretning

Hvornår: 21. – 23. august 2020
Hvor: Mellem-rummet på Samsø, Danmark
Pris: 6.500 kr – Earlybird inden 1. januar 5.500 kr

Elsker du at formidle som en del af din platform eller forretning og er klar til at få det til at vækste endnu mere?

Du er ambitøs og enten selvstændig eller på springet til at blive det. Den bæredygtige fortælling er kernen i din forretning, og du vil gerne have et skub af andre ambitiøse formidlere og selvstændige.

Bootcamp 2.0 er for dig, der er klar til at tage din bæredygtig formidling til det næste skridt og tjene penge på det. Du har allerede opbygget en platform som kan være en shop, en blog, en podcast eller noget helt fjerde, og du vil gerne kunne tjene (endnu flere) penge på det.

Har du noget på hjertet, når det kommer til bæredygtighed?

Din stemme gør en forskel

Sustain Daily startede som et bæredygtigt blognetværk, og vi er alle passionerede formidlere. Vi har vist, at man kan skabe et brand og en stemme, der bliver taget seriøst i debatten, vi bliver inviteret med når der sker noget og gør en forskel for 10.000-vis af mennesker i deres hverdag.

Alt det vil vi gerne lære fra os – og samtidig vil vi formidle et fællesskab af dedikerede bæredygtige formidlere, der kan lære af hinanden. I 2019 holdt vi en succesfuld Bootcamp for det første hold bæredygtige formidlere.

Det var ret godt skruet sammen og der var rigtig meget spændende info. Særligt det med formidlertyperne var en øjenåbner for mig, og gav mig ro i maven. Det var godt at der også var tid til fordybelse, så man kunne få fingrene lidt ned i sin egen kagedej og begynde at omsætte noget af al inspirationen til sin egen business.

– Deltager 2019

Derfor afholder vi i 2020 to Bootcamps for dig, der ønsker at bruge din stemme endnu mere for at fremme det bæredygtige budskab og gøre en positiv forskel. Én for dig, der gerne vil længere ud over rampen med din formidling og lære vores bedste tips til det. Og én for dig, der er klart til at gøre brug af formidlingen i din forretning. 

Vi har brug for hinanden – alle grønne stemmer og formidlere – til at blive inspireret, udfordret, klogere og ikke mindst opmuntret til at tage nye skridt på vej til et bæredygtigt liv.

På bootcampen vil vi

  • Dele op- og nedture og tale ærligt om udfordringer ved at være en bæredygtig formidler
  • Sparre med hinanden, så vi i fællesskab får det bedste ud af vores stemmer
  • Stille skarpt på netop dit kernebudskab så du kan skille dig ud og blive hørt
  • Plante frøet til et fællesskab, der fortsætter langt ud over denne weekend på Samsø

Føler du, at du har meget på hjertet om bæredygtighed og klima, som du gerne vil sige højt og dele ud af, så er Bootcampen med Sustain Daily som skabt til dig. Uanset om du er privatperson med en spirende instagram-konto, kontormedarbejder, influencer eller virksomhedsleder, så kan du i løbet af den intense weekend lære meget mere om at formidle bæredygtighed. Gennem talks, skriveworkshops, fotografering og grafisk vejledning får du en unik mulighed for at skærpe din passion og etablere et netværk med andre lige så passionerede bæredygtige fortalere.

Nærmere beskrivelse af de to bootcamps finder du her:

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kontakt@sustaindaily.dk – heri skriver du, hvilken bootcamp du gerne vil med på, samt indbetaler 1000 kroner på Mobilepay nr 60230*.

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig eller hvilken bootcamp, du skal vælge, er du også meget velkommen til at skrive til os, så hjælper vi på bedst mulig vis.

Du får

Læring, fordybelse, sparring og bevægelse

Weekenden handler ikke kun om at lære og spare – men også om at fordybe sig. Hvornår har du sidst brugt en hel weekend på at fordybe dig i dit eget budskab eller din forretning? Derfor vil en god del af weekenden også blive brugt på værksteder, hvor du får mulighed for at fokusere på at få idéer og producere indhold til dine kanaler. Værkstederne er primært tænkt som motiverende åndehuller, men du kan selvfølgelig også hente støtte inden for tekst, foto og grafik.

Bootcampen danner altså de perfekte rammer, næsten uanset hvad du har brug for: Om det er ro til at skrive, godt lys til at tage fotos, ligesindede at tale med og masser af nye inputs. 

I løbet af weekenden vil der også være tid til bevægelse – for vi tænker bedre når vi kommer i kontakt med kroppen. Programmet indeholder en daglig yin-yoga time, samt gåture i Samsøs dejlige landskab.

 

Bo på dobbeltværelse og få en buddy

Overnatning vil foregå på store dobbeltværelser, hvor du vil dele værelse med en anden passioneret bæredygtig formidler. Det kan måske lede til nogle dybere og mere intime snakke, og vi opfordrer til, at du ser det som en mulighed for at få en partner, der kan hjælpe og sparre med dig lang tid efter forløbet.

Dine primære undervisere 

Bootcampen: Din stemme gør en forskel, arrangeres af Sustain Daily, og det vil være teamet bag, der er dine primære undervisere på weekenden.

Jeg er stadig blæst væk over jeres kunnen og overskud. I er sindssygt vidende, visuelt skarpe og knivdygtige formidlere. Jeres sans for detaljerne – allerede fra den håndskrevne personlige velkomst – og rummelige måde at favne os alle gjorde, at vi alle kunne blomstre og byde ind med de forskellige kompetencer, vi kom med.

– Deltager 2019

Johanne Stenstrup er Danmarks første modeblogger og medstifter af Sustain Daily og har udover at være med på hele rejsen også været en bæredygtig formidler i over 5 år. Hun har undervist 100-vis af andre i at starte en blog og hvordan du videregiver deres budskab via den og sociale medier. I løbet af weekenden vil hun facilitere forskellige workshops, som hjælper dig med at stille skarpt på din stemme og dit budskab.

Louise Thustrup er redaktør på webmagasinet, content manager, tekstforfatter og yogalærer. Hendes teksttunge uddannelse inden for litteraturvidenskab gør hende oplagt til at give dig sparring på dine tekster og hjælpe dig med at formulere dine budskaber skarpt og indlevende. Louise vil ligeledes stå for weekendens yogaklasser.

Gæsteundervisere

I løbet af weekenden vil du kunne høre oplæg fra og interviews med nogle af Danmarks sejeste formidlere, journalister og influencers. Alle gæsteundervisere vil være med på skype og giver os en time af deres tid. Disse oplæg og interviews vil ikke blive optaget på video, da de deler fortrolige historier og hemmelige tips og tricks.

Gæsteundervisere afsløres løbende.

Bootcampen holdes i lækre omgivelser på Samsø

Vi har booket et lækkert sted på Samsø, hvor vi får hele gården og haven for os selv. Det er yoga-retreat stedet Mellem-rummet, men vi synes det sagtens kan meget mere. Der er masser af hyggelige rum og kroge til snak og gruppearbejde og store lyse rum til oplæg og yoga.