Bootcamp

Har du noget på hjerte, når det kommer til bæredygtighed?
Er du passioneret for at fortælle verden om den grønne omstilling?
Har du foretaget en klimavenlig ændring i dit eget liv, som verden skal høre om?

Kom med til Bootcamp for bæredygtige formidlere: Din stemme gør en forskel

Hvornår: 30. august til 1. september 2019
Hvor: Mellem-rummet på Samsø, Danmark

Måske er du godt på vej til at blive bæredygtig formidler – og det er mega fedt. For verden har brug for flere som dig!

Det kan også være du allerede har opbygget en platform og en stemme og bare gerne vil nå endnu længere ud?

Hvor end du er på rejsen til at blive en bæredygtig formidler, så har vi skabt en bootcamp for dig – det eneste “krav” er, at du er seriøs omkring at ville gøre en forskel med din stemme.

Din stemme gør en forskel

Sustain Daily startede som et bæredygtigt blognetværk, og vi er alle passionerede formidlere. Vi har vist, at man kan skabe et brand og en stemme, der bliver taget seriøst i debatten, inviteret med når der sker noget, og gør en forskel for 10.000-vis af mennesker i deres hverdag.

Alt det vil vi gerne lære fra os – og samtidig vil vi formidle et fællesskab af dedikerede bæredygtige formidlere, der kan lære af hinanden.

Derfor afholder vi i august 2019 en bootcamp for dig, der ønsker at bruge din stemme endnu mere for at fremme det bæredygtige budskab og gøre en positiv forskel.

Vi har brug for hinanden – alle grønne stemmer og formidlere – til at blive inspireret, udfordret, klogere og ikke mindst opmuntret til at tage nye skridt på vej til et bæredygtigt liv.

På bootcampen vil vi

  • Dele op- og nedture og tale ærligt om udfordringer ved at være en bæredygtig formidler
  • Sparre med hinanden, så vi i fællesskab får det bedste ud af vores stemmer
  • Stille skarpt på netop dit kernebudskab så du kan skille dig ud og blive hørt
  • Plante frøet til et fællesskab, der fortsætter langt ud over denne weekend på Samsø

Føler du, at du har meget på hjertet om bæredygtighed og klima, som du gerne vil sige højt og dele ud af, så er bootcampen med Sustain Daily som skabt til dig. Uanset om du er privatperson med en spirende instagram-konto, kontormedarbejder, influencer eller virksomhedsleder, så kan du i løbet af den intense weekend lære meget mere om at formidle bæredygtighed. Gennem talks, skrive-workshops, fotografering og grafisk vejledning får du en unik mulighed for at skærpe din passion og etablere et netværk med andre lige så passionerede bæredygtige fortalere.

Tilmelding inden 1. juni

Prisen for hele weekenden er 4.500 kr, for det får du overnatning, undervisning og fuld forplejning.

Du kan betale i 2 eller 3 rater. Den første rate er et depositum på 1.000 kr som skal betales med det samme.

Der er 15 pladser på bootcampen.

Du får

Læring, fordybelse, sparring og bevægelse

Weekenden handler ikke kun om at lære og spare – men også om at fordybe sig. Hvornår har du sidst brugt en hel weekend på at fordybe dig i dit eget budskab? Derfor vil en god del af weekenden også blive brugt på værksteder, hvor du får mulighed for at fokusere på at få idéer og producere indhold til dine kanaler. Værkstederne er primært tænkt som motiverende åndehuller, men du kan selvfølgelig også hente støtte inden for tekst, foto og grafik.

Bootcampen danner altså de perfekte rammer, næsten uanset hvad du har brug for: Om det er ro til at skrive, godt lys til at tage fotos eller et køkken til at lave mad og filme videoer.

I løbet af weekenden vil der også være tid til bevægelse – for vi tænker bedre når vi kommer i kontakt med kroppen. Programmet indeholder en daglig yin-yoga time, samt gåture i Samsøs dejlige landskab.

Bootcampens forløb

To måneder inden vil du blive inviteret ind i en lukket facebook-gruppe. Her kan du møde de andre deltagere samt blive forberedt (og motiveret) gennem enkelte videoer og øvelser. Der vil derfor også være en smule hjemmearbejde, som skal forberedes op til weekenden, så du har gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil have ud af bootcampen inden vi mødes.

Det er vigtigt at have noget at gå og glæde sig til. Og uanset om du bruger 40 timer eller 2 timer på at forberede dig til bootcampen, så vil din underbevidsthed arbejde for dig og ruste dig til en weekend fyldt med læring og inspiration.

En weekend med fuld fokus på bæredygtig formidling! Vi vil facilitere masser af snakke, både mellem deltagerne, men også med eksterne eksperter. Hele weekenden arbejder vi ud fra et fortrolighedsprincip, der hedder, at alt der deles her, bliver her.

Det vil sige, at du må bruge alle de tips, tricks og redskaber, du lærer i løbet af weekenden, men at alle, der deler, gør det i et fortroligt rum og derfor ikke kan blive citeret for det. Det betyder også, at der ikke bliver filmet, optaget eller på anden måde ført referat som kan genlæses senere.

Når du er hjemme fra bootcampen opfordrer vi til, at alle deltagere holder kontakten på et selvvalgt medie – vi faciliterer den lukkede facebookgruppe som en mulighed for dette – for at støtte og opmuntre hinanden i jeres videre udvikling.

Undervejs i weekenden vil du få en masse viden baseret på vores konkrete erfaringer. Det er en viden som du vil kunne vende tilbage til igen og igen når motivationen mangler et skub eller når du står over for både muligheder og udfordringer som bæredygtig formidler.

Bo på dobbeltværelse og få en buddy

Overnatning vil foregå på store dobbeltværelser, hvor du vil dele værelse med en anden passioneret bæredygtig formidler. Det kan måske lede til nogle dybere og mere intime snakke, og vi opfordrer til, at du ser det som en mulighed for at få en partner, der kan hjælpe og sparre med dig lang tid efter forløbet.

Dine undervisere 

Bootcampen: Din stemme gør en forskel, arrangeres af Sustain Daily, og det vil være teamet bag der er dine primære undervisere på weekenden.

Johanne Stenstrup er Danmarks første modeblogger og med-stifter i Sustain Daily og har udover at være med på hele rejsen også været en bæredygtig formidler i over 5 år. Hun har undervist 100-vis af andre i at starte en blog og hvordan du videregiver deres budskab via den og sociale medier. I løbet af weekenden vil hun facilitere forskellige workshops, som hjælper dig med at stille skarpt på din stemme og dit budskab, samt agere som weekendens portrætfotograf.

Katrine Bønsøe er grafisk designer gennem 15 år, og har hjulpet utallige brands med deres grafiske identitet og visuelle udtryk. Hun har et skarpt øje for det visuelle, og vil give dig sparring på, hvordan du med få lette kneb kan gøre dit egen visuelle udtryk skarpere.

Louise Thustrup er content manager, tekstforfatter og yogalærer. Hendes teksttunge uddannelse inden for litteraturvidenskab gør hende oplagt til at give dig sparring på dine tekster og hjælpe dig med at formulere dine budskaber skarpt og indlevende. Louise vil ligeledes stå for weekendens yogaklasser.

Gæsteundervisere

I løbet af weekenden vil du kunne høre oplæg fra og interviews med nogle af Danmarks sejeste formidlere, journalister og influencers. Alle gæsteundervisere vil være med på skype og giver os en time af deres tid. Disse oplæg og interviews vil ikke blive optaget på video, da de deler fortrolige historier og hemmelige tips og tricks.

Gæsteundervisere afsløres løbende.

1 deltager på bootcampen vinder en logopakke fra grafisk designer Katrine Bønsøe, som inkluderer en times 1:1 session med sparring på din visuelle identitet, og bagefter få et færdigtegnet logo samt trykklare visitkort.

Bootcampen holdes i lækre omgivelser på Samsø

Vi har booket et lækkert sted på Samsø, hvor vi får hele gården og haven for os selv. Det er yoga-retreat stedet Mellem-rummet, men vi synes det sagtens kan meget mere. Der er masser af hyggelige rum og kroge til snak og gruppearbejde og store lyse rum til oplæg og yoga.