Back to top

Crowdfunding: De store forandringer kommer indefra

En del af at drive en bæredygtig forretning er gennemsigtighed.

Vi er ikke som virksomheder er flest, og vi giver ofte et hudløst ærligt indblik i livet som iværksætter, som lille virksomhed, som grønt magasin.

Og det autentiske billede lige nu er, at vi midt i den her verdensomspændende krise kæmper for vores overlevelse.

Vi har et fantastisk fællesskab, både i virkeligheden når vi har afholdt events og foredrag, men også her online. Det er et fællesskab, vi forsøger at styrke lige nu, hvor vi alle må være sammen hver for sig.

Og ligesom du har brug for dette online fællesskab til at finde støtte, inspiration og adspredelse i en svær tid, så har vi brug for fællesskabet for at få vores kommende magasin sendt til tryk.

Et grønt mindset. En grøn fremtid

Vi er ikke længere i tvivl om, at en bæredygtig fremtid udspringer af, at vi alle ændrer vores livsstil. Men for at kunne skabe forandring må der ske en mental ændring.

En så grundlæggende omstilling af vores verden, vores forbrug, vores samfund, vores økonomi og vores strukturer kan ikke gøres uden en ny indstilling.

I Sustain Yearly Fjerde år vil vi udforske den mentale omstilling på mange forskellige måder; fra vinterbadning til delebiler; fra tøjreparationer til investeringer; fra hverdagsbalance til udadvendt klimaaktivisme. For vi mener, at den mentale omstilling – de mange små og store ændringer i hverdagen – er det mest væsentlige element i klimakampen for at kunne skabe vedvarende forandringer og grundlæggende strukturændringer.

Med Sustain Yearly Fjerde år vil vi sætte fokus på vanernes magt, på forbrug og på at skabe en hverdag med en mentalt bæredygtig indstilling og et overskud både til store omlægninger og til at kunne sige pyt.

Det er budskaber, vi gerne vil dele med dig og resten af Danmark. For selvom situationen nu er en helt anden end da vi først begyndte arbejdet med magasinet – så er de emner, vi udforsker vigtigere end nogensinde før. Både nu men i særdeleshed også til tiden efter den krise, der har ramt verden.

Du kan støtte vores crowdfunding og være blandt de første til at få fingrene i vores magasin her.

De grønne ildsjæle

Sustain Yearly Fjerde år kunne ikke være blevet til, uden hjælp fra en række dygtige bidragsydere, der alle har givet deres tid, ord, fotos og talenter til magasinet. Helt gratis og frivilligt.

Et helt særligt tak skal derfor gå til:

Janni Ide Daugaard

Martin Villadsen

Holly Rose

Majken Disch

Linn Grubbström

Asbjørn Riis-Søndergaard

Monica Sørensen

Anna Kjær Voss

Anna-Matilda Hallberg

Joyce Pal-Henriksen

Marium Durrani

Cæcilie Kallehave

Line Beck

Louise Knygberg

Britt Sallingboe

Camilla Nygård Thomsen

Andreas Raun

Camilla Hey

Julie Jensen Spindler

Rune Svenningsen

Lasse Skjønning Andersen

Sarah Green

Naja Habermann

Line Juul

Daniel Villadsen

Lene Outzen Foghsgaard

Ann Mølgaard

Ida Hammerich Nilson

Mange af dem er freelancere, selvstændige og står ligesom os i en usikker tid. Derfor vil vi gerne give noget videre til dem i denne tid. For det første kommer det selvfølgelig også dem til gode, hvis magasinet går i trykken, da det vil betyde, at deres ord og billeder kommer ud til endnu flere.

Men vi vil også gerne hjælpe økonomisk. Lige nu går det hurtigt med bidrag og køb på crowdfundingkampagnen, og hvis det tempo fortsætter, når vi langt over de 100%. Derfor vil vi allerede nu fortælle, hvad der sker hvis vi når over målet.

Når vi mere end 100% vil vi dele overskuddet med de frivillige bidragsydere.
Når vi 115.000 kr vil hver bidragsyder modtage 1.000 kr for deres bidrag
Når vi 135.000 kr vil hver bidragsyder modtage 2.000 kr for deres bidrag

Vores drøm med magasinet har altid være at kunne belønne alle involverede på en fair måde. Det ville derfor være en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, hvis det netop var i denne tid, at vi kunne give noget videre til netop bidragsyderne, som alle gladeligt har givet frivillige timer til projektet ud af kærlighed til den bæredygtige formidling.

Køb dit Sustain Yearly Fjerde år i forsalg her.

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *