Gå for klimaet

Har du planer på lørdag den 29. april? Hvis ikke – eller hvis de kan rykkes – vil vi stærkt opfordre dig til at komme og gå med til Folkets Klimamarch i København!

Sustain Daily bakker op om marchen, som finder sted over hele verden på lørdag. Målet er at få politikerne til at tage ansvar og handle på klimaforandringerne. Og at vise, at vi er mange, som tager den grønne dagsorden seriøst og ønsker nye politiske tiltag for at sikre, at vi ikke sender klimaet på endnu værre kurs, end det allerede er.

Vi går selvfølgelig med på lørdag. Turen starter ved Christiansborg kl. 13, og når vi har samlet os, går vi gennem byen for at sprede det grønne budskab.

Der er flere gode grunde til at deltage i et event som dette. Først og fremmest samles en stor mængde mennesker for at vise politikerne, at vi vil have handling på klimaområdet. Ved at samles så mange mennesker om en sag vil det forhåbentligt vise, at vi er mange derude, der kæmper den grønne kamp, og på den måde øge det politiske pres.

Nogle gange kan det føles som om, at man er den eneste i verden, der kæmper. Til et event som klimamarchen vil du opleve, hvor mange der kæmper samme kamp som dig. At gå med til klimamarchen vil altså helt sikkert give fornyet motivation og gejst til at fortsætte den bæredygtige hverdagskamp, selv når det føles svært.

Går du med til Folkets Klimamarch?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *