Kom med på Sustain Daily’s Danmarksturné

Hvordan vil du gerne leve dit liv?

Hvis du læser med her, så er svaret nok noget a la; “i overensstemmelse med mine bæredygtige værdier.” Det er det i hvert fald for alle os på redaktionen. Men hvordan ser det liv egentlig ud?

Igennem vores arbejde med Sustain Daily, er der én ting, der står lysende klart for os; det bæredygtige liv er det gode liv – men det er ikke alle, der kan se det. Medier og artikler på nettet (også vores, indrømmet), har ofte fokus på alt det man skal undvære – kød, flyrejser, forbrug, nips og alt det “nye”… Det lyder liiidt kedeligt.

Derfor valgte vi at titlen for Sustain Yearly – Tredje år skulle være: Det gode bæredygtige liv. For hvem vil ikke gerne have et godt liv?

Men det er også forbandet svært!

I magasinet sætter vi tit fokus på alt det gode – og ja, det bliver ofte lidt mere poleret. Vores mission er at lave et magasin fyldt med inspiration!

Så vi er ikke kede af, at det er poleret, for det er jo bare et andet ord for lækkert. Men hverdagen føles ikke altid så poleret, og tit er det gode bæredygtige liv mere en vision end en realitet.

Derfor har vi skabt foredraget Det gode (forbandede svære) bæredygtige liv. I det foredrag tager vi fat i alt det, der kan være udfordrende, selvmodsigende og frustrerende ved at ville leve mere bæredygtigt.

Det er ikke en brokkeklub, men et fællesskab af ligesindede, hvor vi siger de svære ting højt, og bliver mødt med forståelse men også løsningsforslag. For ofte bliver det svære mindre svært når vi siger det højt, og ser, at andre har det ligesådan.

De små ting, som kan irritere i dagligdagen, kan sættes i perspektiv når vi møder hinanden i åben dialog og ser hvor mange vi er, som virkelig gerne vil en forandring.

Visualisér dit gode bæredygtige liv

Noget af det, som også kan være frustrerende er, at der ikke findes én fælles løsning. For vi er alle forskellige, vi har forskellige baggrunde og drømme for fremtiden. Det gode liv for mig, vil sikkert kede dig, og modsat.

Derfor vil vi, som en del af foredraget, lave visualiseringsøvelser så du bliver mere klar på hvordan det ser ud for netop dig. Ved at blive klar på dine værdier og prioriteter, bliver det lettere at stå fast når hverdagen prøver at vælte dig omkuld. Her kommer de tre svære spørgsmål også i spil, og ved at folde dem ud, vil vi gøre dem mere konkrete i løbet af aftenen.

Alle foredrag bliver holdt i hyggelige og trygge omgivelser med max. 40 deltagere. Der vil være masser af plads til spørgsmål, delinger og gennembrud. For lige så meget som vi gerne vil snakke og dele ud af vores guldkorn, så vil vi også gerne lytte.

Dine værter på aftenen

Vi pakker bilen og hele kontoret tager, men det vil hovedsageligt være Johanne og Louise, der står på scenen. Johanne kender du fra podcasten, og hun har holdt rigtig mange foredrag om bæredygtig livsstil. Hun er vant til at skære ind til benet og stille skarpt på det, der betyder noget.

Louise kender du måske ikke så godt endnu, men vi er sikre på, at du bliver vild med hende. Louise er uddannet yogalærer og har stor erfaring med guidede meditationer og visualiseringer. Netop denne del vil hun delagtiggøre os i, og hun har skrevet en hel særlig visualisering, som kan hjælpe dig med at stille skarpt på netop dine værdier.

Billetten til foredraget koster kr. 229,-  – og med i den får du også et magasin. Vi sørger også for, at der er lækre snacks, og ikke mindst rigtig godt selskab.

Find billet til foredrag i:

Aarhus, 11. marts

Aalborg, 12. marts

Odense, 13. marts

Roskilde, 14. marts

København, 15. marts

 

Du kan også bare komme forbi og sige hej

Ud over de 5 foredrag, kommer vi også forbi en af vores seje forhandlere i hver af de 5 byer. Hvis du ikke har tid eller lyst til at tage med til foredrag, kan du bare komme forbi og sige hej, og få en lille lækker snack mens du køber dit magasin.

Kom forbi Balsalen i Aarhus den 11. marts

Kom forbi Butik Gejst i Aalborg den 12. marts

Kom forbi Sustainable Living i Odense den 13. marts

Kom forbi Langsamt i Roskilde den 14. marts

Kom forbi Res-Res og deltag i vores bæredygtige fredagsbar den 15. marts

Ps: Alle billederne her i indlægget er fra vores jule-tour i Oktober. Som du kan se, hyggede vi os helt vildt, og vi håber derfor at se mange af jer igen.

Pps: Til vores bæredygtige fredagsbar med Res Res, kan du få 10% på magasinet, hvis du tager din egen kop med til øl. Gør endelig ligesom en af vores gæster gjorde sidst, og tag en samtaleskabende kop med. Jo flere skøre kopper, jo sjovere fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *