Ses vi i april?

Vi går stadig og venter på det ægte, lune forår med solskin og mulighed for at lufte solbrillerne og de bare ankler. Men hvilken bedre måde at fordrive ventetiden på end at fylde kalenderen med spændende og lærerige events med bæredygtighed i fokus? Vi har gjort det let for dig og fundet alle månedens interessante og grønne arrangementer frem. Denne måned er særligt god, hvis du er en af dem, der er bosat uden for hovedstaden – april har nemlig masser af events at komme efter i hele landet.

Selv står vi bag et online event som du heller ikke må misse; nemlig fordybelsesdagen.

Fredensborg

12. april: Kom og mød os på Fredensborg Bibliotek, når vores to co-foundere, Emma og Johanne, samt Sustain Daily Influencer Camilla Tromborg deler ud af deres bedste tips til at komme i gang med at leve mere bæredygtigt i hverdagen.

Frederiksborg

7. april: Er du allerede hooked på frø, eller er du blot nysgerrig på de spændende, små sager? Så må Frø Pop-up’en på Rabarbergården lige være noget for dig! Her kan du bytte dine egne frø til nye sorter, få hjælp til at komme i gang med frø og såning samt høre spændende talks.

København

5. april: Kender du til B Corp? Hvis du ejer en virksomhed og går op i bæredygtighed, så vil du sikkert finde bevægelsen interessant. Tag til inspirationsmorgen hos B Corp og bliv klogere på, hvordan din forretning kan være med til at skabe et bedre samfund og en bedre verden.

5. april: Hvad end du har været med på den grønne bølge i flere år eller kun lige er startet, er der sikkert inspiration og tips at hente, når der holdes oplæg om, hvordan du kan leve mere bæredygtigt i hverdagen.

8. april: Sustain Dailys årsmagasin Sustain Yearly er snart klar fra trykken, og i den forbindelse holder vi pick-up party! Kom forbi til en highfive, lune popcorn samt iste og hent dit magasin, uanset om du har købt det i forsalg eller ej. Vi tager nemlig en ekstra stak magasiner under armen, som vi sælger på dagen.

24. april: Missede du vores visning af filmen River Blue sidste år, så har du igen chancen når Fashion Revolution viser den på det store lærred.

28. april: Oplev en hel dag med fokus på bæredygtighed i modebranchen, når Fashion Revolution holder endags festival. Her bliver talks, foodtrucks, udstillinger og andet spændende.

28. april: Har du nogensinde været til træfestival? Nej? Så har du muligheden nu! Der inviteres nemlig til fest i Nordvest i anledningen af, at der plantes nye træer i området.. Kig forbi og deltag i løjerne, hvis du også synes, det er fedt med mere natur i byen.

Odense

14. april: TEDx kommer til Odense og byder på en eftermiddag fuld af læring og inspiration under temaet ‘My Other Side’. En række talere vil åbne op for emnet fra forskellige vinkler, og mon ikke også de kommer omkring bæredygtighed? Vi gætter på et drønspændende event uanset hvad!

Aalborg

4. april: Hvad vil det sige at leve “off the grid”, og hvordan får man mod til at kaste sig ud i det? Det kan du høre mere om, når klimaaktivist Andrea Hejlskov fortæller om, hvordan hun og hendes familie solgte alt, de ejede, og flyttede ud i den svenske ødemark i et hus uden hverken strøm, varme eller vand.

10. april: Aalborg vil være et center for fred og bæredygtig udvikling – og du kan høre meget mere om initiativet, når det igangsættes med et arrangement, hvor vigtige personer fra lokalområdet sætter ord og perspektiv på, hvad det vil sige, og hvordan det skal foregå.

Aarhus

3. april: UngEnergi afholder endnu engang Klima & Popcorn på Dokk1. Denne gang viser de den smukke og interessante klimadokumentar ‘SEED: The Untold Story’. Hvis du endnu ikke har læst vores anmeldelse af filmen, så gør det her – vi tør godt love, at det er en film, der er værd at se.

7. april: Vi kommer også til Aarhus og deler krammere, økopopcorn og magasiner ud! Så snart det nye Sustain Yearly kommer hjem fra trykkeriet, holder vi nemlig pick-up party i Balsalen. Og bare rolig, du kan også komme forbi og få fingrene i det, selvom du ikke har købt magasinet i forsalg. Vi tager nemlig en ekstra stak med til eventet.

14. april: Lige om lidt er det sæson for de lækre ramsløg, og i den anledning inviterer Natur og Ungdom Aarhus i samarbejde med DN Aarhus Ung på guidede ture i Riis Skov. Her bliver der rig mulighed for at plukke ramsløg, inkl. bålhygge og snobrød! Et oplagt event, hvis du har børn – eller bare elsker snobrød og skovture!

18.-19. april: Hvis du interesserer dig for innovativt og bæredygtigt byggeri eller blot vil blive klogere på, hvordan bæredygtighed og byggeri kan hænge sammen, kan du hente både viden og inspiration, når byggemessen Building Green visiterer Aarhus.

Lund (Sverige)

24. april: Modebranchen er en forurenende affære, som ikke ligefrem rimer på bæredygtighed. Men hvad er løsningen på problemet? Hvis ikke du har noget imod en tur over Øresund, så kan du garanteret høre nogle interessante bud, når Lund Universitet inviterer til paneldebat om bæredygtighed og menneskerettigheder i modebranchen.

Har vi glemt dit yndlingsevent? Så del det med os i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *