Ses vi i februar?

Februar er årets korteste måned, men ikke desto mindre spækket med arrangementer om klima, miljø og bæredygtighed. Du kan komme til filmvisning, debat, seminar eller syworkshop, mens vi venter på at foråret dukker op og dagene bliver længere. Som altid må du endelig skrive en kommentar, hvis du kender til et arrangement, som vi har misset.

København

7. februar: Tænketanken Frej inviterer til debat om EU’s landbrugsstøtte i Landstingsalen på Christiansborg. Støtten udgør 36% af EU’s samlede budget, og debatten handler om, hvad den egentlig bliver brugt til – og om vi hellere skulle være fri.

7. februar: Hvis du er mere til hands on-workshops, så tag til syworkshop med GRO SELV på Kofoeds Skole og få hjælp og inspiration til syprojekter, du er gået i stå med eller trænger til friske øjne på.

7. februar: Kan vi redde verdens ved at stoppe madspild? Tag til debat om madspild på Østerbro Bibliotek og bliv klogere på verdens fødevareforsyning og hvordan vi kan bruge den smartere. Debatten er på engelsk.

8. februar: Vi viser filmen Minimalism: A Documentary About the Important Things i hyggelige Empire Bio på Nørrebro. Visningen er udsolgt, men måske kan du være heldig at købe en billet af nogen, som bliver forhindrede i at komme?

8. februar: Vil du møde spydspidserne inden for bæredygtig livsstil? Så hop ud i Operaen, hvor Sustania Living sparkes i gang med en konference med alle de største navne indenfor bæredygtig udvikling – vi taler Connie Hedegaard, Claus Meyer, Livia Firth og Bjarke Ingels.

14. februar: Er du til bæredygtighed og kærlighed? Teamet for månedens Green Drinks er kærlig vækst og bæredygtig forretningsudvikling. Ret sejt måde at bruge Valentinsdag, hvis du spørger os!

21. februar: Omstilling Nu holder stormøde og endagsseminar, hvor du har muligheden for at blive en del af omstillingen, bringe dit eget ønskeprojekt på banen og møde andre omstillingsentusiaster.

23. februar: foredrag om tangens verdenTang er en hypet fødevare for tiden – hvis du vil blive klogere på den seje vandplante, kan du tage til (inklusiv smagsprøver!) i Værløse.

Aarhus

23. februar: Kom med i Øst for Paradis og se Minimalism: A Documentary About the Important Things! Det er klokken 17.30, billetterne koster 100 kroner, og vi glæder os!

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *