Ses vi i januar?

Så er vi tilbage med din månedlige dosis events i bæredygtighedens tegn efter en december måned fyldt med julefrokoster og familiehygge.

Året starter med et alsidigt udvalg. Du kan tage til foredrag om den grønne livsstil, lave din egen lampe af genbrugsmaterialer og se en dokumentar om skraldeproblematikken. Og så holder Sustain Daily kickoff fest: Forsalget af Sustain Yearly år 2 går nemlig i gang – hurra!

København

9. januar: Lægen Tobias Schmidt Hansen fortæller om  Plantebaseret kost med fokus på de sundhedsmæssige faktorer, når han gæster Nordic Health House.

10. januar: Kunne du tænke dig at lære, hvordan man laver bioplastisk af alger? Så vil du sikkert synes om eventet FAB:Materials reinvented – Algae bioplastic.

10. januar: Lyder en omgang yoga i grønne omgivelser ikke som den helt rigtige måde at skyde 2018 i gang? Så kig forbi, når Flowsound inviterer til yogasession i drivhuset på ØsterGROs tag.

11. januar: Den alternative madklub og Ukirken står bag  Tyg&Tænk – Skrål og kål, hvor der lægges op til debat, mens du nyder overskudsmad sammen med de andre gæster.

13. januar: Endnu en chance for at få taget hul på yogasæsonen 2018. Cathrine Koefoed og Karen Pallisgaard inviterer til yoga og meditation, og indtægterne går til Børne Hjernecancer Fonden.

26. januar: Hvordan skaber vi et mere bæredygtigt København? Det er dagens emne til arrangementet A Sustainable City? – Info meeting, som bliver afholdt af Welcome to CPH i samarbejde med Studenterhuset.

26. januar: Det her event glæder vi os særlig meget til! Vores helt eget magasin Sustain Yearly år 2 er nemlig på trapperne – og det skal fejres med et brag af en kickoff fest. Sæt et stort kryds i kalenderen, tag veninden under armen og vær med, når forsalget starter.

Aarhus

6. januar: Mad med medfølelse holder vegansk vinterfest med samskudsgilde og uddeling af Årets Veganske Priser.

13. januar: Fiks dine ting til Repair Café. Det sker på DOKK1, hvor frivillige ildsjæle bl.a. hjælper dig med at reparere elektronik og din yndlingssweater.

13. januar: Når det er mørkt og trist udenfor kan du sørge for den rette hyggestemning med din helt egen lampe, lavet af genbrugsmaterialer: REUSE Aarhus inviterer til designworkshop.

23. januar: Som altid venter der debat og filmvisning, når Hovedbiblioteket i Aarhus og UngEnergi afholder Klima & Popcorn. Denne gang kan du se dokumentaren Reuse, der handler om løsninger på skraldeproblematikken.

Husk at du altid er velkommen til at tipse om dine yndlingsevents om bæredygtighed, klima og miljø i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden til at komme afsted og blive klogere.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *