Ses vi i marts?

Går du også og længes efter, at foråret sætter ind for alvor? Efter flere soltimer, lange gåture i parken og kaffedates på caféernes terrasser?

Heldigvis byder marts måned på en række indendørsevents, som forsøder ventetiden. Men hvis nu du alligevel trænger til at komme ud i den friske luft, kan du for eksempel tage til strandrydning og bygge dit eget fuglehus. Det gælder bare om at finde en varm trøje frem, tage veninden under armen og komme afsted!

OBS: Husk at du altid kan tippe os om events, som du synes, mangler på listen! Tip os gerne en måned i forvejen, så er du sikker på at folk ser det 😉 

København

4. marts: Klimabevægelsen i Danmark inviterer til debat med fokus på klimakommunikation og formidling. Her giver to eksperter deres bud på, hvordan vi kan tale om klimaudfordringerne på en konstruktiv måde, der skaber lyst til forandring.

16. marts: Lyngby Skole inviterer til et virkelig sejt event som er et food og bæredygtighedsmarked kaldet fremtidens frø. Tag børnene med og få en dag fyldt med inputs og grønne ideer.

17. marts: Som del af filmfestivalen CPH:DOX 2018 er forskellige organisationer gået sammen om at vise dokumentaren Eating Animals. Filmvisningen er del at et større program, som også inkluderer en workshop, fællesspisning og foredrag.

18. marts: Vil du være med til at skabe et mere skraldfrit København? Så tag til strandrydning i området mellem Nokken og Slusen, hvor der ligger rigtig meget skrald på landet og ved bredden. Ugen efter vil en del af det samlede affald blive udstillet i en foto- og kunstudstilling i Nordhavnen.

Sustain Yearly - forsalget er i gang!

Sustain Yearly er vores papirmagasin om bæredygtig livsstil. Vi har fyldt siderne med inspiration til bæredygtig livsstil, grønne opskrifter, guides og tricks, interviews med miljøforkæmpere, DIY, planter og alt muligt andet. Magasinet bliver kun til virkelighed, hvis I vil have det! Vi crowdfunder pengene til at trykke magasinet på engelsk og dansk. Så smut ind og køb dit eksemplar i forsalg, hvis du vil støtte projektet og hjælpe med at gøre Sustain Yearly til virkelighed.

Aarhus

Frem til 15. marts: Til udstillingen Future Living vises arkitektur- og byudviklingsprojekter, som tager højde for klimaudfordringen og skaber gode rammer for fællesskabet og livet i d. 21. århundrede, som er blevet udnævnt til byernes århundrede.

10. marts: Lær, hvordan du bygger fuglehuse og plantekasser af genbrugstræ, når Reuse Aarhus holder workshop. PS: Husk varmt tøj, da det hele foregår udenfor.

10. marts: Er du vild med DIY? Så kan du tage direkte videre til Repair Café, når du har bygget dit eget fuglehus. Her får du hjælp til reparationer af stort og småt. Måske din yndlingsbluse trænger til at blive gjort forårsklar?

14. marts: Vil du gerne selv kunne fikse mindre el-arbejder i hjemmet? På Dokk1 får du at vide, hvad du selv må gøre, og bliver rustet til at gå i gang.

21. marts: Om at spise dyr kommer også til Aarhus! Efter filmvisningen diskuterer en kok, en filminstruktør og en fødevareforsker dansk kødindustri med fokus på forskning, etik og politik.

Aalborg

21. marts: En film, tre byer: Også i Aalborg er der mulighed for at se filmatiseringen af bestselleren Om at spise dyr og lytte til en spændende talk efterfølgende. Vi er sikker på, at du er blevet lidt klogere, når du går hjem fra eventet.

Flere steder

12.-18. marts: København, Odense, Aarhus, Viborg, Aabenraa. For første gang åbner en masse lokaler som del af en landsdækkende restaurantuge dørene for dig, der gerne spiser plantebaseret. Få fat i din billet og opdag lækre veganske retter fra d. 12. til d. 18. marts, når den står på Veggieweek.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *