Grønne fællesskaber på Facebook

Grønne fællesskaber

Facebook kan give stress og trang til suk over dumme kommentarspor, men det kan også være en kæmpe kilde til inspiration og netværk. Med et par gode links i baghånden kan du bruge Facebook til at finde fællesskaber med folk, der har samme interesser som dig. Vi er dykket langt ned i vældet af grupper og sider for at guide dig til de bedste steder at hænge ud på vores allesammens mest brugte sociale medie.

Zero Waste Danmark

Hvis du godt gad efterlade lidt mindre affald bag dig på din vej gennem livet, så er Zero Waste Danmark the place to be. Her diskuteres alle aspekter af en mindre affaldstung tilværelse, og du kan få tips, tricks og gode råd fra erfarne zero wastere og stille alle de spørgsmål, du vil. Kreativiteten er stor, så du får garanteret mindst én ny idé, hvis du melder dig ind.

Omstilling Nu

Det grønne og sociale netværk Omstilling Nu deler links til artikler, rapporter, videoer, events, debatindlæg, gode citater – kort sagt alt mellem himmel og jord, som er relevant for den grønne omstilling. En super side at følge, hvis du vil holde dig opdateret og få en fornemmelse af, hvad der rører sig på klima- og miljøområdet.

Økologi til alle

I den mere praktiske ende har vi Økologi til alle, en side som i al sin simpelhed er virkelig brugbar. Den samler alle tilbud på økologi fra de forskellige supermarkeder i én ugentlig post, så du kan følge med i, hvornår dit yndlingspålæg eller den gode olivenolie kommer på tilbud.

Danmarks Naturfredningsforening

Hvis du interesserer dig for, hvordan det går med naturen og miljøet i Danmark, så hop ind forbi Danmarks Naturfredningsforening. De deler information om både de glade og de dårlige ting, der sker med den natur og det miljø, som omgiver os alle sammen.

Bæredygtig mode

Er du mere til mode end natur, så er Bæredygtig mode måske en gruppe for dig. Her kan du dele viden med mere end 150 modenørder og finde inspiration til, hvordan din garderobe kan få et mindre klimaaftryk uden at blive mindre lækker af den grund. Hvis du er til køb og salg af brugt bæredygtigt tøj, kan du tjekke siden Køb og salg af økologisk tøj til voksne.

Miljøpunkterne

Miljøpunkterne hører til i København og arbejder for at gøre hver deres bydel grønnere og mere bæredygtig. De arrangerer events, fungerer som sparringspartnere på grønne projekter og udfordrer byboernes opfattelse af, hvad der er muligt at realisere. Søg efter dit lokale Miljøpunkt eller hop ind til Miljøpunkt Amager, Miljøpunkt Østerbro eller Miljøpunkt Nørrebro.

Grønne fællesskaber på facebook

Det var det! Vi håber, at du har fundet et nyt sted at få inspiration, udvide dit netværk med fællesskaber og følge med i, hvad der rører sig. Bruger du også Facebook til at dele tanker, idéer og meninger? Fortæl os gerne hvordan i kommentarfeltet – og del det endelig med os, hvis du har et yndlingssted på Faccebook, vi ikke fik nævnt.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *