Fordyb dig i bæredygtig livsstil

 

Den 27. april holder vi Fordybelsesdag – 10 timer, 10 talks, 10 tilgange til bæredygtig livsstil. Dagen er til dig, som er godt i gang med de grønne vaner, og til dig som venter på at tage det første skridt. Den er til dig, som er supernørd og ønsker mere viden, og til dig som er nybegynder og vil snuse til en masse forskellige aspekter af bæredygtig livsstil.

På Fordybelsesdagen står 10 kvinder klar til at give deres bedste guldkorn videre. De har hver deres fokusområde og niche, og til sammen er de eksperter i alle aspekter af bæredygtig livsstil.

Online foredrag – lige hvor du er

Fordybelsesdagen foregår online i en lukket facebookgruppe. I løbet af dagen afholdes 10 foredrag live i gruppen, så du kan stille spørgsmål, skrive kommentarer og gå i dialog med oplægsholderne. Med denne model sikrer vi, at du kan være med, uanset hvor du bor. Oplæggene bliver selvfølgelig gemt i gruppen, så du kan (gen)se dem, når det passer dig, hvis du ikke kan være med hele dagen.

Køb billet til Fordybelsesdagen her.

Efter Fordybelsesdagen sender vi dig alle 10 oplæg som lydbog, og inden dagen modtager du et fordybelseshæfte som PDF med øvelser, pointer og perspektiver, som passer til de 10 talks.

Sammen ved vi mere

Ingen kan vide alt selv – men sammen ved vi meget! Derfor har vi inviteret de sejeste kvinder til at dele ud af deres viden, erfaringer og bedste tips og tricks til en mere bæredygtig livsstil.

De 10 oplæg dækker alt fra madvaner til investeringer. Så der er garanti for at lære noget nyt, uanset hvad du ved i forvejen. Vi glæder os til at gå både i dybden og i bredden sammen med jer! Nedenfor kan du læse mere om de enkelte oplæg, og hvem der står bag dem:

Skal du med?

Billetten koster 500 kroner, som fordeles ligeligt mellem de 10 oplægsholdere. For pengene får du:

  • 10 oplæg om 10 forskellige aspekter af bæredygtig livsstil
  • Mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med de 10 oplægsholdere live
  • Et fordybelseshæfte med inspiration, pointer og perspektiver
  • De 10 oplæg tilsendt som lydbog efterfølgende
  • Medlemsskab i en facebookgruppe, hvor oplæggene ligger gemt som videoer efter selve dagen, så du kan se dem igen og igen

Køb din billet her. Vi glæder os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *