Et påskeæg fra os til jer: Fri fragt

Glædelig fredag fra kontoret og er du allerede gået på ferie, så ønsker vi dig også den dejligste påske!

Der sker så mange skøre og skønne ting for Sustain Daily lige nu.

Vi har blandt andet:

  • Lanceret Bootcamp til august, hvor vi glæder os helt utrolig meget til at møde alle mulige seje bæredygtighedsnørder med en spirende formidler i maven.
  • Været på Grøn KBH, hvor vi i samarbejde med Green Speak afholdte live podcasts, og hvor vi fik mulighed for at tale med både garvede og helt nye læsere.
  • Haft en sej podcast-sponsor, hvor du i morgen kan høre meget mere om en af vores yndlingsspiser: Chokolade!

Men intet af det her kunne lade sig gøre uden jer. Derfor har vi lyst til at forsøde jeres påskeferie med GRATIS FRAGT på alle ordre på webshoppen i hele påskeugen: Startende fra i dag og frem til 2. påskedag.

Om det bliver et fint påskeæg til dig selv eller til en du har kær, så er det forårsgule magasin perfekt til hyggelæsning i løbet af helligdagene. Måske du endda kan finde en lille solskinsplet at sidde og læse det i.

Hvad skal du i påsken?

Og vi har endnu mere på tegnebrættet. I dag lancerer vi også en Masterclass, hvor du med vores kyndige vejledning kan finde frem til lige præcis din personlige bæredygtighedsstrategi. Dyk ned i 7 bæredygtige værdier, og find frem til, hvilke af dem, der ræsonnerer med lige netop dig. Du vil stå stærkere i dine personlige mærkesager, og skabe din egen personlige bæredygtighedsstrategi forankret i FN’s 17 verdensmål. Samtidig vil det blive lettere for dig som bevidst forbruger at navigere i en hverdag fuld af fristelser, forvirringer og kompleksitet.

Du vil løbende få tilsendt kortere videoer som du kan gå ind og se eller lytte til lige når det passer dig. For os er det vigtigt, at din bæredygtige udvikling ikke er et kapløb, men en proces. Du skal nok nå det.

Det vigtigste er nemlig, at du har dig selv med i det, og at du kan lære at sige pyt til resten.

Men det er ikke alt

Påskeharen har været forbi kontoret og har afleveret et påskeæg til Danmarks bedste læsere: JER.

Vi har fået fingrene i en kasse af det meget efterspurgte Sustain Yearly Andet år på dansk! Det kommer tilbage på webshoppen i dag og er der kun i et begrænset antal.

Og vi lover jer, at vi ikke har siddet og gemt på de her magasiner. Vi blev helt vildt begejstrede over et gensyn med vores gamle magasin – og glæder os over at kunne glæde flere af jer, der ivrigt har skrevet og spurgt om ikke nok vi havde et par eksemplarer tilbage.

Så skynd dig forbi vores webshop og klik lidt påskehygge direkte hjem til din postkasse. Så sender vi det afsted med påskeharen.

Glædelig påske fra Sustain Daily kontoret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *