Mød os til magasinfest i Aarhus og København

Vi er der næsten! Så tæt på, at vi kan smage det, eller nærmere lugte det: Duften af frisktrykte magasiner. Sustain Yearly – andet år er lige på trapperne, og vi glæder os sådan til at dele det med jer!

Derfor inviterer vi til magasinfest i weekenden. Vi har nemlig sat events op i både Aarhus og København for alle, som vil hente et magasin. Vi kalder det pick-up parties, fordi det er en sand fest at få lov at dele vores hjertebarn med alle jer!

Til begge events vil der være popcorn, lækker økologisk iste fra maná, stakkevis af magasiner og lancering af vores nyeste samarbejde – mere om det længere nede.

Pick-up party i Aarhus

 1. April kl 12.00-15.00

Hos Balsalens Rum

Frederiksgade 12-14, 8000 Aarhus

Pick-up party i København

 1. April kl 12.00-15.00

Hos The Organic Club Vesterbro

Istedgade 124, 1650 København V

Kom og sig hej!

Store dele af redaktionen er til stede begge dage, og vi vil vildt gerne møde dig! Vi elsker at skrive til jer hver dag på sociale medier, hver uge på webmagasinet og hvert år i Sustain Yearly, men det er det fysiske møde, som virkelig begejstrer os. Du behøver ikke have købt et magasin på Kickstarter for at være inviteret. Alle er velkomne – både for at sige hej, og for at købe. Der skal jo også være nogle til at drikke alle de dejlige iste.

Tusind tak til Balsalen, The Organic Club og Nørrebrew

Vi har fået lov at låne de dejlige lokaler, vi skal være i begge dage. Derfor vil vi sige stor tak til både Balsalen og The Organic Club på Vesterbro. Begge steder forhandler også vores magasin, og vi er store fans! I dagens anledning giver The Organic Club 10% på alle deres produkter til jer, som kommer forbi i København.

Vi har også gen inviteret nogle gammel venner – nemlig gutterne fra Nørrebrew, som leverer skønne økologiske iste. Vi er vilde med de små fine flasker og det lækre indhold, og hvis du kommer forbi, får du en gratis flaske med hjem venligst sponsoreret af Nørrebrew. Og der skulle være nok til alle!

Nyt samarbejde – lige til at spise

I kender os, vi har altid gang i noget. Og derfor er vores pick-up parties også stedet, hvor vi lancerer vores nye samarbejde med seje BetterBox.

Vi har udvalgt indhold til en helt særlig Sustain Daily BetterBox, som du kan købe til vores pick-up parties i både Aarhus og København. Indholdet er sammensat specifikt til at kunne nydes sammen med Sustain Yearly: Der er masser af snacks, som du kan spise, mens du læser; der er mikrogrønt, som du kan så og drysse over magasinets lækre opskrifter; der er økosæbebobler, som du kan tage med på stranden sammen med dit magasin – og meget meget mere.

Vind en betterbox

Hvis du selv kan hente den, kan du vinde den. Vi udlodder nemlig to Sustain Daily BetterBox ovre på instagram. En til afhentning i Aarhus, en til afhentning i København. Hop over og deltag på @sustaindaily.

Ses vi til magasinfest i weekenden?

8 Comments

 • Uh, hvor jeg glæder mig til at læse der nye magasin:) Hvis man nu er forhindret i at hente på dagen, bliver der så mulighed for at hente det andre dage ligesom det var sidste år?
  Mvh
  Katrine – en trofast læser

  • Hej Katrine
   Vi glæder os også til at du får det. Det vil desværre ikke være muligt at hente efterfølgende. Hvis du har set vores survey, så kan du også se at det er muligt at tilkøbe porto, såfremt du ikke kan komme. Vi sender den nemlig gladeligt til dig 🙂

 • Tak for svar. Skal jeg så bare tilføje adressen i surveyen og så kan man derigennem tilkøbe porto eller skal jeg kontakte jer via linket nederst i mailen? Men det er til Kickstarter så vidt jeg kan se…

  • Du skal finde den mail, der hedder “Response Needed — Get your reward for Sustain Yearly – A magazine about simple sustainable living”. Der er et link til en survey, hvor du kan vælge porto og ordne betalingen direkte 🙂

 • Hej – har I sendt magasinerne afsted? Jeg har intet modtaget endnu. Har checket den survey, hvor man skulle indtaste adresse, og den er korrekt indtastet (og blev tastet længe før deadline).

  • Hej Christel
   Vi kan godt forstå du bliver utålmodig. Din pakke er indleveret hos en DAO pakkeshop, og står i systemet som undervejs. Du får besked på mail og sms så snart den er klar til afhentning. Hvis der går en uge mere, så sig gerne til igen og kontakt os endelig direkte på kontakt@sustaindaily.dk
   VH Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *