Redaktionens februar favoritter

Her kommer anden omgang af redaktionens favoritter. Her samler vi op, på alt det vi har kigget på og tænkt over i månedens løb, og som vi tror du vil finde spændende. I denne måned er der fx en youtube kanal, et sejt sted og endnu en tankevækkende artikel på listen.

Videoer der får os til at tænke og forstå

Vi er blevet fans af youtube kanalen “Our Changing Climate”, som laver virkelig gode og informerende film om klimaforandringer og alt hvad der er forbundet med det. De snakker om alt fra Greenwashing og bæredygtigt tøj til klimaaktivisme. Alle film er meget velproducerede og sagligt underbyggede – og samtidig underholdende.

Vores yndlings lige nu handler om hvordan Game Of Thrones kan hjælpe os med at forstå hvorfor klimaforandringerne er lette at ignorere.

Tech-produkter der ikke forurener verden

Kontoret vokser og fra i morgen er vi tre mand fast (det er os du kan se på billedet for oven). Det er mega fedt, men vi arbejder også mega hårdt for at gøre det muligt, og det kan mærkes på vores tech. Vi har alle langsomme computere, og tæller bare månederne indtil en udskiftning er nødvendig.

Når det sker, har vi dog først og fremmest tænkt os at kigge brugt, hos fx Refurb (Affiliatelink). Og i mellemtiden vil vi sørge for at reparere frem for at udskifte.

Når det kommer til de mindre apparater, er vi først og fremmest ude efter at beskytte vores mobiler så godt så muligt – og flere har allerede købt de smukke og bæredygtige covers fra Pelacase.

Vi glæder os til varmen – og frygter den

Det har været den varmeste februar længe, med flere dage over 10 grader. Selvom det er rart at smide den tykke jakke, er det ikke normalt, og ganske skræmmende faktisk. Vi begynder at forestille os hvordan verden vil se ud, når den bliver varmere.

Lige præcis det, giver Zetland et bud på, i deres artikel “Sådan ser dit liv ud i en 5 grader varmere fremtid”.

En inspirerende hverdagsaktivist

Hvad mange ikke ved, er at vi bag kulisserne er i gang med at starte et bæredygtigt content bureau. Vores ønske er at hjælpe andre bæredygtige ildsjæle med grafik, foto, indhold og web. Og vi har allerede haft vores første kunder. En af dem er den seje Journalist, foredragsholder og hjemmeskolende mor Maj My. Vi har hjulpet hende med at få nyt visuelt udtryk på bloggen, samt komme igang med at sende nyhedsmails. Og igennem arbejdet er vi faldet for hendes power og vigtige budskab om at leve det liv, der føles mest rigtigt for dig. Hvis du er klar til at mærke efter i dit liv, kan vi varmt anbefale hendes nyhedsbreve.

Et sted hvor håbet spirer

Vi har forelsket os i et sted lidt udenfor København. Faktisk et sted der minder utrolig meget om Dome of Visions hvor vi holdt vores lanceringsfest. Der er tale om Dome of Copenhagen, og selvom vi ikke har været der endnu er vi forelskede i stedet der drives som videncenter for socialøkonomi i samarbejde med gartneriet Grennesminde.

Et sted hvor man ikke bare snakker om et grønnere og mere inkluderende samfund, men fatisk lever det.

Og vi er så forelskede, at vi overvejer at holde en sommerfest derude – vil du med?

Mobilepay på shoppen og forsalget er igang

Endnu en ting der er sket i kulissen, er at vi har skiftet betalingsudbyder på webshoppen. Det er ikke som sådan en grøn nyhed, men den gode nyhed er at du nu kan betale med MobilePay på shoppen. Vi skød forsalget af Sustain Yearly – Tredje år igang den 12. februar, og du kan stadig nå at hapse et eksemplar som så lander i din postkasse senest på udgivelsesdagen den 14. Marts.

Hvad har du set, oplevet eller tænkt over i februar? Del det endelig med os i kommentarsporet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *