Ses vi i juni?

ses vi events

Juni er over os, og vi har samlet det fedeste events om klima, miljø og bæredygtighed, så du kan få fyldt kalenderen op med pauser fra eksamenslæsning, isspisnng og strandture. Der er Folkemøde i midten af måneden, som vi glæder os til, og masser af ting at deltage i både før og efter. Skriv en kommentar, hvis der mangler et event på listen!

Events i juni

Sæt klima, miljø og bæredygtighed i kalenderen

1. juni: Tør du spise en græshoppe? Vi bliver hele tiden flere mennesker på kloden, og behovet for mad stiger. Hvordan kommer vi til at spise i fremtiden? Cykl til Vestamager og få svaret – du kan tilkøbe en lækker platte med græshopper for 40 kroner.

3.-5. juni: Vær med til alt lige fra workshops om biodiversitet, vild mad og skiltemaling til foredrag med økologisk landmand Sten Møller, når Jyderup Højskole åbner op for weekendarrangementet Grøntsager og grønne sager.

4. juni: Vild Campus på Københavns Universitet inviterer til INSEKTIVAL, hvor du får chancen for at se, røre, smage og bygge dig ind i insekternes spændende verden.

4. juni: Kom med, når Mærk Kødet inviterer til debat om kød og klima i Folkets Hus. Der er paneldebat og folkekøkken – uden kød!

4. juni: Slå et smut forbi COPENHAGEN MAKER’s kick off arrangement, og få information om deres festival i september samt oplæg fra forskellige seje makers.

4. juni: Har du flere planter, end du har brug for, eller bare lyst til at få nye kammerater i vindueskarmen? Så kan du bytte løs til Plantebyttedag i Århus. Bonusinfo: Der findes en facebookgruppe dedikeret til plantebyttedage landet over.

7. juni: Hvorfor bruge mange penge på solcreme, der indeholder mærkelige ingredienser, når du kan lave det selv? GRO SELV inviterer til DIY solcreme, og der er også mulighed for at lave en deodorant (når nu I er i gang).

9. juni: Climate Lab – Don’t Get Wasted. UngEnergi inviterer til klimalaboratorium med fokus på madspild. Der er oplæg fra Too Good To Go og Fødevarebanken, og så lover de bæredygtige snacks og kolde øl!

16.-19. Juni: Folkemødet 2016. Folkemødet finder sted hvert år i uge 24 i den bornholmske by Allinge. Efter et folkemøde plejer demokratikontoen at være helt i top. Vi er to fra Sustain Daily, som deltager i år.

17. Juni: Gratis foredrag omkring klimaaftalen i Paris: Implementing the Paris Climate Agreement, på Københavns universitet.

20. Juni: Farv dit tøj med indigo. Kom med, når GRO SELV og Sustain Daily byder på DIY-workshop med indigo, en dybblå plantefarve, som kan peppe dit fesne lyse tøj op.

30. Juni: Omstilling Nu arrangerer Omstillingscafé i Aalborg om bæredygtig byggeri. Der bliver sat fokus på de nye bæredygtige løsninger på markedet, og Aalborg kommunes arbejde indenfor området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *